KotiVinkkejä kotiinYhdysvallat kaappaa Venezuelan presidentti Maduron koneen Dominikaanisessa tasavallassa

Yhdysvallat kaappaa Venezuelan presidentti Maduron koneen Dominikaanisessa tasavallassa

Lentokoneen takavarikointioperaatioon osallistuivat Yhdysvaltain oikeusministeriö, Homeland Security Investigations Service ja Bureau of Industry and Security.

Yhdysvallat on takavarikoinut Venezuelan presidentin Nicolas Maduron lentokoneen Dominikaanisessa tasavallassa, kertoi CNN nimettömiin yhdysvaltalaisiin virkamiehiin vedoten.

Washington totesi sen hankinnan rikkovan Yhdysvaltain pakotteita, virkamiehet kertoivat. Yhdysvallat lennätti koneen Floridaan maanantaina.

Kone, jonka arvoksi arvioidaan noin 13 miljoonaa dollaria, oli ollut Dominikaanisessa tasavallassa viime kuukausina. Koneen takavarikointioperaatioon osallistuivat Yhdysvaltain oikeusministeriö, Homeland Security Investigations ja Bureau of Industry and Security.

”Ulkomaisen valtionpäämiehen lentokoneen kaappaus on rikostapausten saralla ennenkuulumatonta. Lähetämme selkeän viestin siitä, että kukaan ei ole lain yläpuolella, eikä kukaan ole Yhdysvaltojen pakotteiden soveltamisalan ulkopuolella”, yhdysvaltalainen virkamies sanoi CNN:lle.

CNN: mukaan takavarikko merkitsee kärjistymistä Yhdysvaltojen ja Venezuelan jo ennestään kylmissä suhteissa.

Venezuelassa pidettiin presidentinvaalit 28. heinäkuuta. Kansallinen vaalilautakunta ilmoitti käsiteltyään lähes 97 prosenttia äänestyslipuista, että Maduro oli saanut 51,95 prosenttia äänistä, kun taas hänen pääkilpailijansa Edmundo Gonzalez sai 43,18 prosenttia. Venezuelan korkein oikeus vahvisti äänestystuloksen. Yksi muista oppositiojohtajista, Maria Corina Machado, sanoi äänestyspäivänä, että Gonzalezin joukkue ei aio myöntää tappiota. Venäjä, Bolivia, Bolivia, Kiina, Kuuba, Honduras, Iran, Iran ja Nicaragua onnittelivat Maduroa voitosta. Jotkut maat eivät tunnustaneet Maduron uudelleenvalintaa. Niitä ovat muun muassa Argentiina, Chile, Costa Rica, Dominikaaninen tasavalta, Panama, Peru, Uruguay, Uruguay ja Yhdysvallat. Venezuela sanoi vetävänsä diplomaattejaan pois näistä maista ja vaati maita tekemään samoin.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit