KotiKeittiö ja ruokailutilaPystyn säilömään hedelmiä ILMAN SOKERIA ja ilman suolakurkkua.Se on aina täydellisen makea...

Pystyn säilömään hedelmiä ILMAN SOKERIA ja ilman suolakurkkua.Se on aina täydellisen makea ja kestää 2 VUOTTA: Tiedän tämän SALAISUUDEN!

Hedelmä on erittäin maukasta ja melkein kaikki rakastavat sitä.

Paras on tietysti se kasvatat itse omassa puutarhassasi..

Usein tulee kuitenkin ongelmaksi, miten koko sato käsitellään niin niin, että se kestää mahdollisimman pitkään..

Tarjoamme sinulle kaksi tapaa säilyttää se – ilman suolakurkun valmistusta ja jopa ilman sokeria.

Ensimmäinen tapa

Meillä on sinulle YouTube-kanavalta Melissa Miriltä mahtava vinkki, jonka ansiosta opit säilömään hedelmiä mahdollisimman pitkään.

Näin se säilyy tuoreena useita kuukausia, jopa 2 vuotta!.

Tarvitsemme:

hillopurkkeja.

kiehuvaa vettä.

1 rkl kidesokeria jokaista lasia kohden.

Toimenpide:

Ensin pesemme hedelmät, kivihedelmien osalta myös kivet ja kuivatamme.

Valmistamme puhtaat, kuivat ja steriloidut lasit, joihin täytämme hedelmät pintaan asti..

.

.

Kaada sitten kiehuvaa vettä hedelmien päälle lasiin, peitä kannella.

Anna seistä 15 minuuttia. .

Tämän ajan kuluttua kaada vesi kattilaan ja kiehauta. .

Jokaiseen lasiin hedelmiä kaada lusikallinen sokeria..

Kaada kauhalla kiehuvaa vettä.

Nyt suljemme lasit huolellisesti kannella ja laitamme ne ylösalaisin peiton päälle, johon ne sitten kääritään. .

Jätämme lasit käärittyinä kunnes ne jäähtyvät kokonaan. .

Voit säilyttää vadelmia seuraavasti.

Pesemme ensin vadelmat, kuivaamme ne, poistamme kantat, laitamme ne kulhoon ja ripottelemme päälle 200 g kidesokeria. .

Sekoita hyvin, kaada lasiin, sulje tiiviisti kannella ja laita viileään paikkaan.

Voit säilyttää tällaisia ​​hedelmälaseja viileässä paikassa 12 kuukautta. .

2.tavalla – säilyke ilman sokeria ja suolakurkkua

Löysin tämän purkitteluvinkin tinkinereceptyn nettisivuilta – etsin sekä täältä että ulkomailta, koska sekä miehelläni että äidilläni on diabetes, eivätkä he pysty tekemään normaalia purkitusta sokerilla.

Tämä on loistava tapa säilyttää hedelmien luonnollinen maku ja nauttia terveellisimmistä purkitettuja herkkuja..

On tarpeen valita kypsiä makeita hedelmiä, joissa ei ole vaurioita, mätää tai hometta.Valitse vain ensiluokkaisia ​​hedelmiä, kun teet sen itsesi ja perheesi vuoksi.:-).

Miten se tehdään?

Tällä tavalla voimme säilöä mitä tahansa hedelmiä , joista tavallisesti valmistamme hillokkeita – persikoita, aprikooseja, kirsikoita ja mansikoita.

Ensin steriloimme lasit – voimme keittää ne tai käyttää esimerkiksi mikroaaltouunia – I steriloitan kannet ja lasit mikroaaltouunissa ja sitten hieromme kannet ja lasien reunat alkoholilla.

Laseile hedelmiä lasiin (pieniä hedelmiä ei tarvitse leikata – isommat, kuten aprikoosit, omenat tai päärynät, leikataan).

Kerros päälle ja ripota hieman suolaa – toimii samalla tavalla kuin kakkujen leivonta, suola tukee makeutta ja on myös säilöntäaine.

Luin, että jotkut eivät käytä suolaa ollenkaan, mutta lisään sen.

Tällä tavalla työnämme kerrostetut hedelmät lasiin kannella , meidän on suljettava kansi tiukasti.

Steriloinnin jälkeen hedelmät vapauttavat mehua ja ovat makeita jopa ilman lisäaineita.

Jos kuitenkin haluat makeuttaa, käytä hunajaa , joka lisäät hedelmiin ennen sterilointia ja annat ’marinoitua’ yhdessä useita tunteja – kerros sitten lasiin (noin 2-3 lusikallista hunajaa 1 kg hedelmää kohden).

Sterilisoi kattilassa 10 minuuttia ( Minä steriloin mansikoita ja vadelmia vain 5 minuuttia , jotta ne eivät kiehu kokonaan) 80-90 asteen lämpötilassa.

Näet, että hedelmästä on vapautunut mehua – se on mehu, joka on tärkein säilöntäaine, joten katso onko se hedelmä peittyy mehulla, jos ei, steriloimme sen jonkin aikaa.

Käännä se ylösalaisin, peitä peitolla ja anna jäähtyä kokonaan. ja säilytä sitä ruokakomerossa, kuten tavallisia säilykkeitä.Korkki ei tietenkään saa vuotaa tai muuten olla löysällä.

Hedelmillä on erinomainen maku, se on vain makea ja herkullinen!

Onnea!

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit