KotiVinkkejä kotiinAseta folio silmien päälle.Se vaikutus on parempi kuin mikään muu

Aseta folio silmien päälle.Se vaikutus on parempi kuin mikään muu

Unettoman yön jälkeen heräämme usein silmiin, jotka paljastavat unettomuutemme.Veriset ja turvonneet silmät voivat olla epämiellyttävä seuralainen ennen tärkeää kokousta tai kiireisen päivän alkua.Onneksi on olemassa yksinkertainen temppu, joka voi auttaa – folio..

Elämämme aikana käy usein niin, että vietämme yön eri tavalla kuin haluaisimme.Olipa kyseessä itkevä vauva, hauska juhla tai kiireellinen projekti, tunnemme usein itsemme väsyneiksi ja näytämme levottomilta aamuisin.Jos kuitenkin haluat nopeasti päästä eroon turvotuksesta silmien ympärillä, kokeile valmistaa erityinen pakkaus, joka voi tehdä ihmeitä muutamassa minuutissa.

Aamupelastus ennen tärkeää kokousta

Odottamattomat tilanteet ja unettomat yöt ovat todellisuutta monille meistä.Sen sijaan, että kerrostaisit turvotusta vain osittain peittävän meikin, valitse jotain tehokkaampaa.Kokeile menetelmää, jonka avulla voit parantaa ulkonäköäsi merkittävästi lyhyessä ajassa.

Jää, jäähdytetyt lusikat tai pakasteet ovat yleisesti käytettyjä tapoja vähentää turvotusta nopeasti, mutta entä jos sinulla ei ole mitään näistä käsillä? Silloin folio on hyödyllinen.

Miten alumiinifolio auttaa väsyneitä silmiä?

Alumiinifolion käyttö on yksinkertaista ja tehokasta.Vaikka se ei korvaakaan laadukasta unta, se voi auttaa nopeasti hätätilanteessa.Valmista vain alumiinifolion palaset, jotka ovat riittävän suuria peittämään silmät.Laita nämä palat pakastimeen vähintään puoleksi tunniksi, jonka aikana voit valmistautua lähtöön.

Kun folio on tarpeeksi jäähtynyt, aseta se silmillesi ja anna vaikuttaa vähintään 10 minuuttia.Folion viileyden pitäisi vähentää turvotusta ja virkistää ihoa.Tämän nopean toimenpiteen jälkeen voit levittää hellävaraisen meikin, joka vain korostaa luonnollista kauneuttasi painamatta ihoa.

Tämä temppu on toiminut monilla ja on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen, jos tarvitset nopeaa korjausta väsyneisiin silmiin.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit