KotiKeittiö ja ruokailutilaGRANDMA'S chalamada kylmälle – paras resepti: Ei purkitusta tai kypsennystä! Tämä on...

GRANDMA’S chalamada kylmälle – paras resepti: Ei purkitusta tai kypsennystä! Tämä on paras lisuke, jonka tiedän

Erinomainen kotitekoinen chalamada, joka maistuu kaalisalaatti..

Se on erittäin suosittu maassamme ja myydään loppuun salamannopeasti.

Minulla on resepti isoäidiltäni, joka kokeili tätä chalamadaa muutama vuosi sitten, ja kun maistimme sitä, pyysimme häneltä heti reseptiä.

Tämä chalamada on todella paras, se maistuu salaatilta ja sitä rakastavat myös ne jotka eivät muuten tarvitse chalamadaa.

Tarvitsemme:

2,5 kg kaalia.

1 kg paprikaa (käytin värillisiä).

0,5 kg sipulia.

0,5 kg porkkanaa.

15 dg kristallia.sokeria.

500 ml etikkaa.

1 dl öljyä.

1 deco.

Valinnainen:

Kurkku.

Kuuma pippuri.

Toimenpide:

Puhdista kaali, porkkana, sipuli ja paprika ja raasta ne nuudeliksi.

Tee kastike sokerista, etikasta, öljystä ja peitosta.

Siivilöi taikina siivilän läpi, älä laita sinapinsiemeniä), sekoita ja kaada kasvisseokseen.

Sekoita hyvin anna vihannesten seistä ja anna seistä 24 tuntia.

Sen jälkeen pullota se vain mehun kanssa, sulje se ja laita se kylmään.

Sinun ei tarvitse steriloida.

Hillo säilyy erittäin pitkään, eli sillä ehdolla, että et syö sitä ennen – se katoaa täältä todella nopeasti.

Sain annetusta annoksesta noin 15 pientä pulloa.

Maukkain lisuke sunnuntain pihviin ja salaattiin.Täällä kuitenkin tämä chalamada syödään myös suoraan lasista.

Chalamada on monipuolinen herkku, jota voit parantaa lukemattomilla tavoilla.

Kuinka rikastaa chalamadaa?

Tässä muutamia ideoita sen maun rikastamiseksi.

Hedelmät ja marjat: Lisää omenoita, päärynöitä, aprikooseja, luumuja tai kirsikoita makean ja hedelmäisen maun saamiseksi.

Jos haluat mausteisemman vaikutelman, käytä herukoita, karviaisia ​​tai karpaloita.

Pippuri: Punainen, keltainen tai oranssi paprika lisää väriä ja makeutta chalamadiin.

Sipulit: Punasipuli antaa miedomman maun, kun taas valkosipuli on voimakkaampi.

Mausteet ja yrtit: Chilipippuri, cayenne, korianteri, kumina, kumina, laakerinlehti, maustepippuri, muskottipähkinä.

Yrtit: Tuoretta tilliä, persiljaa, basilikaa.

Eikka: Omenaviinietikka, viinietikka, balsamiviinietikka.

Suola: Merisuola, Himalajan suola.Mausteet: mustapippuri, valkopippuri.

Toivotamme hyvää ruokahalua! :).

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit