KotiVinkkejä kotiinTehokas menetelmä nopeaan ja harkittuun shoppailuun on valloittanut internetin.Ostoslistaa ei enää tarvita

Tehokas menetelmä nopeaan ja harkittuun shoppailuun on valloittanut internetin.Ostoslistaa ei enää tarvita

17. 07. 2024 (Kuva: shutterstock/frantic00).

Ruokaostokset voivat olla työläitä ja aikaa vieviä, varsinkin jos meillä ei ole tarkkaa suunnitelmaa.Käy niin, että palaamme kaupasta paljon turhia tuotteita, jotka sitten päätyvät roskiin.Tämän välttämiseksi kannattaa noudattaa ostoksilla käydessä tiettyä menetelmää, joka on viime aikoina tullut suosituksi sosiaalisessa mediassa.

Yksinkertainen tapa onnistuneeseen shoppailuun.Tämä menetelmä valloittaa internetin

Shoppailu on monille meistä epämiellyttävää puurtamista, johon usein liittyy väsymystä ja turhautumista.Mutta shoppailu voi olla nopeaa ja nautinnollista, sanoo newyorkilainen kokki ja vaikuttaja Will Coleman , jos vain käytämme hänen kehittämäänsä yksinkertaista menetelmää.

5-4-3-2-1-menetelmä on parhaillaan valloittamassa sosiaalista mediaa. Will Coleman kehitti sen, jotta voisit sujuvoittaa omia ruokaostoksiasi. Omien sanojensa mukaan hän turhautui kaupassa vietettyyn aikaan ja ruokahävikkiin.Niinpä hän päätti luoda menetelmän, joka yksinkertaistaisi ruokaostoksia ja auttaisi samalla ihmisiä, joilla on pieni budjetti.

Mikä on 5-4-3-2-1-menetelmä? Se säästää rahaa

5-4-3-2-1-menetelmä perustuu yksinkertaiseen järjestelmään: 5 vihannesta, 4 hedelmää, 3 proteiininlähdettä (maitotuotteet, liha), 2 kastikkeeseen, 1 jauhotuote. Voimme valita tuotteet haluamallamme tavalla, mutta on tärkeää pitää kiinni näistä mittasuhteista.

Menetelmän tavoitteena on käydä supermarketissa kerran viikossa (isommassa perheessä ehkä kahdesti) ja tehdä pikaiset ostokset tekemättä listaa etukäteen.Näin sen sijaan, että pitäytyisimme ennalta määrätyssä tuotelistassa, voimme ostaa mitä haluamme.

Lisäksi 5-4-3-2-1-menetelmä auttaa minimoimaan ruokahävikin ja auttaa välttämään tarpeettomien tuotteiden ostamista.

Ostosten tekeminen koko perheelle.Miten 5-4-3-2-1-menetelmää käytetään?

Käytännössä 5-4-3-2-1-menetelmän käyttäminen on hyvin yksinkertaista. Kun teet ostoksia, sinun tulisi pyrkiä laittamaan ostoskoriin kohtuullinen määrä kutakin tuoteryhmää. Jos perhe on suuri, lisää vain kunkin jäsenen osuutta. Näin varmistat, että meillä on aina käsillä terveellisten ja maukkaiden aterioiden valmistamiseen tarvittavat ainekset ilman, että kotitalouden budjetti rasittuu.

Tämän menetelmän käyttäminen on askel kohti organisoidumpaa, taloudellisempaa ja vähemmän stressaavaa ostokokemusta.Se ansiosta vältämme kaaoksen kaupassa ja lompakkomme tuntee positiivisen eron.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit