KotiVinkkejä kotiinMiksi vaatteet haisevat pesun jälkeen? Useimmat slovakit tekevät jopa 5 virhettä

Miksi vaatteet haisevat pesun jälkeen? Useimmat slovakit tekevät jopa 5 virhettä

13. 8 (Kuva: shutterstock.com/Pixel-Shot).

Pyykkiä voi joko rakastaa tai vihata.Joskus kuitenkin haistamme epämiellyttävän hajun, kun otamme pyykin kuivausrummusta.Miksi pyykki haisee pesun jälkeen? Tähän voivat vaikuttaa useat tekijät, joita voit helposti ehkäistä.

Pyykinpesu on toiminto, jossa meidän ei tarvitse ajatella liikaa.Heitämme vaatteet pesukoneeseen, lisäämme pesuainetta, suljemme rummun luukun ja odotamme, että ohjelma päättyy.Kävi ilmi, että monet ihmiset tekevät virheitä, joiden seurauksena kankaat pilaantuvat.Mitä meidän on vältettävä, jotta saamme raikkaat ja tuoksuvat vaatteet?

Miksi vaatteet haisevat pesun jälkeen? Tarkista, ettet tee yleisiä virheitä

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi vaatteet haisevat, on likainen pesukone.Jos rumpua, pesuainelokeroa ja tiivisteitä ei puhdisteta säännöllisesti, kankaisiin kerääntyy hometta ja bakteereja, jotka jäävät kankaisiin. Siksi pesukone kannattaa puhdistaa perusteellisesti, jotta ongelma ei toistu.Kun lisäät pyykkiin väärän määrän pesuainetta, se voi ilmetä epämiellyttävänä hajuna. Tämä pätee riippumatta siitä, käytätkö pesuainetta liikaa vai liian vähän. Jos lisäät matalalämpötilaohjelman, lempi-T-paitasi haisee takuulla homeelta.

Unohdatko joskus ottaa pyykit pois pesukoneesta? Jos se jää rummulle muutamaksi tunniksi, sillä ei ole mahdollisuutta tuoksua hyvälle Valitettavasti silloin joudut ehkä toistamaan ohjelman, mikä aiheuttaa ylimääräisiä vesi- ja pesuainekustannuksia.

VINKKI! Liian lyhyt kuivaus voi myös johtaa muhjuiseen hajuun.Kosteiden kankaiden laittaminen vaatekaappiin voi koitua katastrofiksi kaikille vaatteille.Varmista aina, että säilytät kuivaa pyykkiä hyllyillä.

Miten puhdistaa pesukone niin, ettei se haise? Kotitekoinen temppu auttaa pitämään sen puhtaana

  1. Jotta pyykki pysyy raikkaana ja puhtaana, on tärkeää huolehtia pesukoneesta.Et tarvitse siihen kalliita tuotteita supermarketista.Pidä vain muutama ainesosa kaapissasi, ja voit tehdä sen nopeasti ja tehokkaasti.
  2. Valmista 250 ml väkiviinaetikkaa ja 80 g sitruunahappoa.
  3. Kaada etikka suoraan pesukoneen rumpuun ja laita sitruunahappo pesuainelokeroon pesuaineen sijaan.
  4. Aseta ohjelma korkeimpaan lämpötilaan, jossa on pisin jakso.
  5. Kun pesu on päättynyt, pyyhi rummun tiiviste paperipyyhkeellä ja poista mahdolliset likajäämät kumilaipasta.
  6. Poista pesuainelaatikko ja liota se lämpimässä vedessä, jossa on 5 rkl etikkaa.Anna sen olla puoli tuntia ja hankaa se sitten perusteellisesti hammasharjalla.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit