KotiKeittiö ja ruokailutilaKuuluisa ranskalainen kanaresepti: ota vain leivinpaperia ja sinulla on lounas minuuteissa!

Kuuluisa ranskalainen kanaresepti: ota vain leivinpaperia ja sinulla on lounas minuuteissa!

Valmista kotona vastustamattoman maukas illallinen kanasta, vihanneksista ja juustosta.

Rakkaasi kiittävät sinua varmasti tästä herkullisesta ja luovasta ruoasta.

Ainutlaatuinen resepti paistettuun kananrintaan youtube-kanavalta Appetizing – Lihareseptit.

Tarve: Kypsennetty liha, jota ei ole vielä valmistettu, mutta jota ei ole vielä valmistettu:

10 ml kasviöljyä.

300 g perunoita.

1 punainen paprika.

300 g kananrintaa.

5 g jauhettua mustapippuria.

10 g suolaa.

2 sipulia.

1 porkkana.

5 g mustapippuria.

10 g suolaa.

100 g suolakurkkua.

10 g smetanaa.

100 g mozzarellaa.

Salaattia varten:.

2 kurkkua.

100 g fetajuustoa.

100 g smetanaa.

20 g tilliä.

10 g kevätsipulia.

5 g jauhettua mustapippuria.

10 g suolaa.

Menettely:

Leikkaa leivinpaperi suuremmiksi neliöiksi.

Levitä öljy leivinpaperin keskelle Levitä öljy leivinpaperin keskelle.Leikkaa kuoritut perunat viipaleiksi.

Aseta yksi perunaviipale paperin keskelle ja aseta toinen perunaviipale ympyrän muotoon sen ympärille (katso video).

Pese paprikat, poista varsi ja siemenet ja viipaloi, aseta paprikasuikale perunoiden päälle.

Viipaloi kananrinta leikkaa viipaleiksi.

Peitä viipaleet foliolla ja vasaroi vasaralla.

Mausta liha sitten suolalla ja pippurilla ja hiero käsilläsi.Aseta kanaviipaleet perunoiden päälle.

Kuori sipuli leikkaa puoliksi ja viipaloi se.

Kuumenna öljy paistinpannussa, lisää viipaloidut sipulit ja paista läpinäkyviksi.

Lisää karkeasti raastetut porkkanat ja sekoita.

Mausta kasvissekoitus suolalla ja pippurilla ja sekoita.

Raasta karkeasti suolakurkku kurkku , lisää pannulle ja sekoita.

Paista hetki ja levitä kasvissekoitus kanan päälle.

Lopuksi lisää kerma ja juustoraaste päälle. Kääri paperiin ja aseta leivinpaperille.

Aseta leivinpelti esilämmitettyyn uuniin ja paista 40 minuuttia 180 °C:ssa.

Valmista sillä välin salaatti: Kuori ja viipaloi kurkut.

Laita kulhoon ja lisää fetajuusto.

Lisää seuraavaksi smetana, hienonnettu tilli ja viipaloidut kevätsipulit.

Mausta mustapippurilla, suolalla ja sekoita hyvin.

Voimme tarjoilla.

Toivotamme teille hyvää makua!

Video-ohjeet.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit