KotiVinkkejä kotiinÄlä heitä kurkkujen kuoria pois.Niitä on erittäin hyvä käyttää kotona

Älä heitä kurkkujen kuoria pois.Niitä on erittäin hyvä käyttää kotona

Monet meistä yleensä yksinkertaisesti heittävät kuoret pois kurkkujen kuorimisen jälkeen.Mutta kuten käy ilmi, tämä vaihe voi olla virhe.Usein roskikseen päätyviä kuoria voidaan käyttää paitsi puutarhassa myös päivittäisessä siivouksessa.Tuomme sinulle ideoita kurkunkuorien tehokkaampaan käyttöön..

Kurkkukausi: Entä kuoret?

Kun kurkut ovat kauden huipussaan, ostetaan niitä usein paitsi suoraan kulutukseen myös purkitukseen.Kuitenkin harvat tietävät, että tämän suositun vihanneksen kuoret voivat olla hyödyllisiä.Mitä sanoisit, jos heistä tulisi uusi kotisiivoojasi?

Kylpyhuoneen puhdistus kurkkujen avulla

Kurkut tunnetaan kosteuttavista ominaisuuksistaan ​​ja korkeasta ravintoainepitoisuudestaan, kuten kaliumista, C-vitamiinista ja mangaanista.Niiden nahat voivat kuitenkin olla arvokkaita myös keittiön ulkopuolella.Raasta ne ja sekoita muutamaan lusikalliseen ruokasoodaa saadaksesi tahnan, joka on ihanteellinen kylpyhuonelaitteiden puhdistamiseen.Kun tahna on levitetty pinnoille, anna sen vaikuttaa muutama minuutti ja pese se sitten pois lämpimään veteen kostutetulla liinalla.Tulos yllättää sinut – laitteet loistavat kuin uudet.

Kuinka käyttää kurkun kuoria tuholaisten torjuntaan

Kylpyhuoneen siivouksen lisäksi kurkkukuorta voidaan käyttää myös torjuttaessa ei-toivottuja hyönteisiä.Muurahaiset eivät pidä cucurbitacin-nimisestä aineesta, joka antaa kurkulle niiden tyypillisen katkeruuden.Riittää, kun hajotat kuoret paikkoihin, joissa muurahaiset usein liikkuvat, ja ne siirtyvät nopeasti pois.

Tahrojen poisto ja kiillon palauttaminen

Jos sinulla on ongelmia metalliesineiden kanssa, jotka ovat menettäneet alkuperäisen kiillonsa, kurkun kuoret voivat auttaa sinua myös tässä.Kurkkumehu poistaa tehokkaasti tahroja – levitä se vain likaiselle pinnalle ja hiero hellävaraisesti.Tuote saa takaisin kiiltonsa ja näyttää jälleen uudelta.

Kurkun kuoret ovat siis enemmän kuin pelkkä jäte.Pienellä luovuudella voit käyttää niitä erilaisiin käytännön tarkoituksiin kotonasi.Lopeta niiden heittäminen pois ja löydä niiden potentiaali!

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit