KotiVinkkejä kotiinMene apteekkiin ja osta se muutamalla eurolla.Voit viilentää asuntosi jopa ilman ilmastointia

Mene apteekkiin ja osta se muutamalla eurolla.Voit viilentää asuntosi jopa ilman ilmastointia

19. 07. 2024 (Kuva: shutterstock/Monika Wisniewska).

Kaikki eivät halua ja voi asentaa ilmastointia kotiinsa.Jokainen haluaisi kuitenkin laskea asuntonsa lämpötilaa hieman helteiden aikana, jotta voisi levätä rauhassa.Kannattaa käyttää kotikonsteja, jotta pysyy viileänä kuuman kesän aikana.Ehdotamme, mistä voi olla hyötyä.

Ilmastointi asunnossa on kaikkien kuumuuden piinaamien unelma.Korkeat lämpötilat heikentävät selvästi hyvinvointiasi eivätkä anna sinun levätä rauhassa. Ne voivat myös edistää tiettyjen sairauksien oireiden vakavuutta.

Kuitenkin kaikilla ei ole varaa asentaa ilmastointia kotiinsa, koska tällaisen yrityksen kustannukset ovat korkeat.Onneksi on edullisia kotitapoja alentaa lämpötilaa asunnossa. Kerromme, mistä voi olla apua.

Kotikonsteja kuumuutta vastaan.Tämä alentaa kotisi lämpötilaa

Korkeat lämpötilat ovat yksinkertaisesti sietämättömiä useimmille ihmisille.Sen sijaan, että nauttisimme kesäpäivistä ja lämpimistä öistä, taistelemme kuumuutta vastaan suojautumalla liialliselta auringolta ja yrittämällä suojata asuntomme liian korkeilta lämpötiloilta. Valitettavasti tämä on vaikeaa, eikä kaikilla ole varaa asentaa kallista ilmastointia. Lisäksi sen aiheuttama ääni voi ärsyttää naapureita. Ratkaisu on käyttää kotikonsteja lämmön torjumiseksi.

Tärkeintä on varjostaa ikkunoita auringolta, jolloin huoneilmaa ei kuumenneta niin paljon. Varjostinlakana tai aurinkovarjo voi auttaa tässä. Materiaali suojaa ikkunoita ylikuumenemiselta, jolloin sisätilasta tulee muutaman asteen viileämpi. Tällaiset ratkaisut soveltuvat parhaiten parvekkeille.Niiden avulla voit myös tuoda lomatunnelmaa kotiisi.

Mielenkiintoista on, että voimme myös yksinkertaisesti vuorata ikkunat kevyellä materiaalilla – sekin auttaa.Erinomainen ratkaisu on käyttää isotermistä kalvoa. Kalvoa voi ostaa apteekista reilulla eurolla. Muista kiinnittää se lasiin oikealla tavalla – ulkoa päin ja hopeapinta aurinkoon päin. Voit myös investoida erityiseen ikkunoiden aurinkokalvoon.

Kotona käytettävät menetelmät kuumuuden torjumiseksi.Vihreä seinä

Aivan kuten varjopurje tai -varjo tuo parvekkeelle todellisen lomatunnelman, vihreä seinä luo ympärilleen poikkeuksellisen auran.Kasveja täynnä oleva tila voi suojata meitä auringolta.Lasin ulkopuolelle sijoitetut suuret istutusastiat rajoittavat valon tunkeutumista lasin läpi .

Varo vain, etteivät ruukut putoa korkealta – ne on kiinnitettävä kunnolla. Valitse reheviä kasveja, jotka näyttävät kauniilta ja myös peittävät hieman ikkunoita.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit