KotiVinkkejä kotiinOtan sen kaapista ja hieron sen pesualtaaseen.Viivoista ei jää jälkeäkään.Kyse ei ole...

Otan sen kaapista ja hieron sen pesualtaaseen.Viivoista ei jää jälkeäkään.Kyse ei ole ollenkaan etikasta

27. 8. 2024 (Kuva: Shutterstock/sdf_qwe).

Kuinka puhdistaa erittäin likainen pesuallas ja palauttaa sen alkuperäinen kiilto? Sitä ei voi tehdä sienellä ja astianpesuaineella.Voit myös menestyksekkäästi käyttää huomaamatonta valmistetta keittiöstä.Eikä se ole vain etikkaa..

Tiskiallas on paikka, jossa ruokajäämät, rasvatahrat ja muut epäpuhtaudet usein viipyvät. Kuinka puhdistaa se, jotta se näyttää uudelta? Siivouksen lisäksi on vielä yksi tärkeä vaihe – kiillotus. Mutta voit olla varma, että et tarvitse erityisiä valmisteluja tähän. Tarvitset vain tietyn elintarviketuotteen, joka sinulla ehdottomasti on..

Millä pesualtaan voi pestä? Yksinkertainen temppu muutamalla eurolla

Jos sinulla on teräsallas, ruokasoodatahna on ihanteellinen.

Voit käyttää sitä kahdella tavalla:.

  1. Kaada se kulhoon, lisää hieman vettä ja sekoita paksuksi tahnaksi.Levitä lialle, anna vaikuttaa 10 minuuttia, pyyhi sitten kostealla liinalla ja lopuksi kuivaa.
  2. Ripottele ruokasoodaa koko tiskialtaan ja suihkuta sitä sitten vedellä, kunnes se vaahtoaa.Odota 10-15 minuuttia, pyyhi kostealla sienellä ja lopuksi kuivaa.

KÄRKI! Ruokasooda poistaa erinomaista työtä epämiellyttävien hajujen poistamisessa viemäristä.Laita siihen 1/2 kupillista jauhetta, sitten vähän vettä ja odota noin 10 minuuttia.Huuhtele lopuksi vesi huuhtelemaan pois jäljellä oleva sooda.Epämiellyttävästä hajusta ei jää jälkeäkään..

Mitä pesualtaat kyllästetään? Tarvitset vain tuotteen keittiöstä

Jos haluat pesualtaan näyttävän uudelta, älä unohda sitä pesun ja kuivauksen jälkeen seuraavaa tärkeää vaihetta, öljyämistä.Tähän ei tarvita kemiallisia tuotteita, sillä tavallinen öljy riittää. Rpsi-, kookos- ja auringonkukkaöljyt sopivat.

Kuinka se tehdään? Se on yksinkertaista:.

  1. Ota noin 1 tl valitsemaasi öljyä ja kaada se sienelle tai talouspaperille.
  2. Levitä se huolellisesti koko pesualtaan päälle.

Ja siinä kaikki. Kotikyllästys saa altaaseen näyttämään uudelta, lisäksi se puhdistaa jäljellä olevan lian ja estää uusien tahrojen muodostumisen. Tämä menetelmä sopii myös mustille pesualtaille, mutta muista käyttää pehmeää liinaa ja kiillottaa, kunnes pinta on tahmea.

VAROITUS! Jotkut ihmiset kaatavat öljyä suoraan pesualtaaseen, mikä on kaksisuuntainen virhe.Ensinnäkin menee helposti yli laidan määrän kanssa, ja toiseksi öljy voi päästä viemäriin ja jopa tukkia sen seurauksena..

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit