KotiPuutarhanhoitoVain 1 lasillinen maitoa, ja kurkusta ei tule hedelmää.

Vain 1 lasillinen maitoa, ja kurkusta ei tule hedelmää.

ne ovat suosituimpia vihanneksia, joita puutarhurit istuttavat puutarhassaan. Ne tuottavat yleensä suuria satoja, jos niille annetaan kaikki oikeat olosuhteet ja niitä käsitellään oikealla ravinneseoksella. Ne voivat olla erilaisia: puutarhurin itse ostamia tai valmistamia. On olemassa lannoitetta, jota jopa aloittelija voi käyttää ja joka voi tuoda monia etuja puutarhasi kurkuille. Tämä on valmistettu maidosta.

Lehtien kellastumisen, munasarjojen putoamisen estämiseksi ja kurkkusadon pidentämiseksi syksyyn asti voimme valmistaa yksinkertaisen ravinneseoksen. Agronomi Xenia Davidova puhuu tästä.

Maitoseos rikkaaseen kurkkusatoon

Tämän lannoitteen valmistamiseksi tarvitset hyvin vähän ainesosia: 1 kuppi tuoretta maitoa, 1,5 grammaa boorihappoa, 3 tippaa jodia ja 1 ruokalusikallinen ureaa. Kaikki tämä kaadetaan 10 litraan vettä ja sekoitetaan hyvin, kunnes kaikki aineosat ovat täysin liuenneet.

Maito sisältää kalsiumia, kaliumia, typpeä, kuparia, magnesiumia ja fosforia, jotka ovat välttämättömiä kasvien hyvän kehityksen kannalta. Lisäksi mikään hyönteis ei pysty sulattamaan siinä olevaa laktoosia, joten tällainen lannoite suojaa lehtiä myös tuholaisten hyökkäyksiltä.

Jodi auttaa nuorentamaan kurkkupäätä, parantaa itse hedelmän makua ja lisää tuottavuutta. Urea puolestaan ​​sisältää paljon typpeä, mikä lisää myös saatavien kurkkujen määrää, ja boorihappo vaikuttaa makuihin ja auttaa munasarjoja kehittymään. Koostumuksensa ansiosta kasvi sietää kuivuutta helpommin ja sen juuret vahvistuvat.

Sinun tulee ruiskuttaa huolellisesti jokainen kurkun lehti tällä liuoksella. On tärkeää tehdä tämä aikaisin aamulla tai sellaisena päivänä, jolloin taivas on pilvinen. Tässä tapauksessa aurinko ei voi polttaa lehtiä ja vahingoittaa kasvia.

Kurkkua voi myös kastella maidolla. Tämä lannoite auttaa suojaamaan kurkkuja juurimädältä. Sekoita 10 litraa vettä litraan vähärasvaista maitoa. Käytä valmistettua liuosta juurilannoitukseen. Tätä varten kastele kurkut juurista 0,5 litralla per kasvi.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit