KotiVinkkejä kotiinLisää tämä liemeen ja siitä tulee ylellinen keitto, joka on parhaimman makuinen

Lisää tämä liemeen ja siitä tulee ylellinen keitto, joka on parhaimman makuinen

Liemi on klassinen ruokalaji, joka on pöydässä monissa slovakialaisissa talouksissa erityisesti sunnuntaisin ja juhlapyhinä.Sitä on perinteisesti rikastettu persiljalla, rakuunalla ja muilla yrteillä.Mutta on yksi vihreä lisäys, joka voi muuttaa liemen maun täysin &#8211 rosmariini.Tässä artikkelissa opit, miten rosmariinia lisätään liemeen, jotta sen maku paranee ja se saa ainutlaatuisen aromin.

Rosmariini on yrtti, jolla on voimakas, hieman mäntyinen aromi, joka sopii rohkeisiin ruokiin.Lisäämällä rosmariinia liemeesi saat uuden, epätavallisen maun, joka varmasti yllättää vieraasi. Rosmariini sisältää myös runsaasti antioksidantteja ja sillä on antimikrobisia ominaisuuksia , joten se on paitsi maukas myös terveellinen lisä keittoon.

Mitä aineksia liemeen lisätään?

Halutun vaikutuksen ja liemen klassisen maun saavuttamiseksi kannattaa noudattaa oikeita mittasuhteita.Aivan kuten liika porkkana voi tehdä liemestä liian makean, liika rosmariini voi tehdä siitä vähemmän maukkaan kuin lähes kaikkien rakastama versio.

Ainekset.

  • Kanaa (mieluiten maalaiskanaa, noin 1,5 kg) tai kanan ja naudanlihan sekoitusta,.
  • 2-3 porkkanaa.
  • 1 persilja.
  • pala sellerijuurta.
  • purjo (valkoinen osa).
  • 1 sipuli.
  • 2 valkosipulinkynttä.
  • 2 laakerinlehteä.
  • 5 jyvää maustepippuria.
  • 10 mustapippurin jyvää.
  • suolaa maun mukaan.
  • 2-3 oksaa rosmariinia.
  • persiljaa (koristeeksi).
  • Miten valmistaa liemi rosmariinin kanssa?

    Toisin kuin luulisi, rosmariiniliemen valmistaminen on yhtä helppoa kuin tämän keiton perinteisen version valmistaminen.Tässä on resepti vaihe vaiheelta.

    1. Ainesosien valmistaminen.Voit käyttää myös naudanlihapaloja vahvemman maun saamiseksi.Puhdista vihannekset ja leikkaa ne pienemmiksi paloiksi.Puolita sipuli ja paista tulella tai kuivalla pannulla tummanruskeaksi.
    2. Liemen valmistaminen: Laita kana (ja naudanliha, jos käytät) suureen kattilaan ja peitä kylmällä vedellä niin, että liha on kokonaan veden alla.Kiehauta, vähennä sitten lämpöä ja kuori pinnalle nousseet vesihiutaleet pois.Lisää porkkanat, persilja, selleri, purjo, sipuli, valkosipuli, laakerinlehti, maustepippuri, pippurit ja suola sekä rosmariinin oksat.Kypsennä hyvin miedolla lämmöllä noin 3-4 tuntia.On tärkeää, että liemi kiehuu vain kevyesti, ei kiehu.
    3. Tarjoilu: kiehumisen jälkeen siivilöi liemi siivilän läpi, jotta se kirkastuu.Lihaa ja vihanneksia voi käyttää lisäkkeenä liemen kanssa tai muissa ruokalajeissa.Tarjoile liemi kuumana, ripoteltuina hienonnetulla persiljalla.

    Rosmariinin lisääminen liemeen on helppo tapa parantaa tämän perinteisen keiton makua.Rosmariini tuo keittoon ainutlaatuisen tuoksun ja syvyyttä, mikä tekee siitä entistäkin herkullisemman.Kokeile tätä reseptiä ja huomaa, kuinka helppoa on muuttaa klassisen liemen makua lisäämällä yksi tuntematon ainesosa.Perheesi ja vieraasi ovat varmasti ihastuneita!.

    Emilia
    Emilia
    Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

    Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

    Viimeaikaiset kommentit