KotiVinkkejä kotiinNäin peset likaiset keittiöpyyhkeet, jotta niistä tulee kuin uusia

Näin peset likaiset keittiöpyyhkeet, jotta niistä tulee kuin uusia

Todennäköisesti meillä kaikilla on keittiöpyyhkeitä, jotka ovat erittäin monipuolisia ja joita käytetään päivittäin moniin toimintoihin.Jos käytät niitä jopa useita kertoja päivässä, et voi unohtaa pestä niitä säännöllisesti.Niihin tulee kuitenkin usein syviä ja sitkeitä tahroja.Miten päästä niistä eroon.

Keittiöpyyhkeet ja niiden monipuolinen käyttö

Näennäisen tavallinen kangaspala, joka on kuitenkin yksinkertaistanut päivittäisiä askareitamme monta kertaa.Keittiöpyyhkeitä ei käytetä vain työtasojen tai lasien pyyhkimiseen.Niitä käytetään myös kuumien astioiden poimimiseen, käsien pyyhkimiseen tai kaatuneiden juomien pyyhkimiseen.

Keittiössä useimmiten käytössämme olevat liinat ovat puuvillaa tai mikrokuitua, koska nämä kuidut imevät hyvin kosteutta.Emme saa kuitenkaan unohtaa pestä niitä säännöllisesti, koska märkään materiaaliin kertyvät bakteerit voivat levitä käsiimme ja uhata terveyttämme.Lisäksi joskus niiden laittaminen pesukoneeseen ei välttämättä riitä.

Keitä keittiöpyyhkeet

Keittiöpyyhkeet keittämiseen ovat suosittu menetelmä, jota isoäitimme käyttivät vuosia sitten.Se on edelleen hyvin suosittu nykyäänkin, lähinnä sen tehokkuuden vuoksi.Sinun tarvitsee vain laittaa likaiset keittiöpyyhkeet kattilaan, peittää ne vedellä ja keittää ne.Saatat yllättyä nähdessäsi veden muuttuvan väriltään, eikä välttämättä värjätyn, värjäävän materiaalin vuoksi.

Jos keittiöpyyhkeesi haisee epämiellyttävältä, on suositeltavaa lisätä etikkaa kiehuvaan veteen hajujen tuhoamiseksi.Älä ole huolissasi siitä, että liina kastuu etikan hajusta, sillä etikka haihtuu ajan myötä ja pitää hajun neutraalina.

Tapoja pestä erittäin likaiset keittiöpyyhkeet

Jos pyyhkeesi ovat niin likaisia, että edellä mainitut menetelmät ovat epäonnistuneet, älä ole epätoivoinen.Lisää vain luotettavaa ruokasoodaa keitettyihin rätteihisi.Voit myös rikastaa seosta pienellä määrällä tahranpoistoainetta, saippuaa tai pesujauhetta.

Jos kankaassa on itsepäisiä ja vaikeasti pestäviä tahroja, niitä kannattaa liottaa tai pyyhkiä ennen keittämistä.Äärimmäisiin tahroihin voi auttaa myös ammoniakki, mutta ole sen käytössä hyvin varovainen, sillä se voi aiheuttaa haittavaikutuksia joutuessaan kosketuksiin ihon kanssa.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit