KotiVinkkejä kotiinLaita tuuletin tähän huoneen osaan, jotta jäähdytys olisi parasta

Laita tuuletin tähän huoneen osaan, jotta jäähdytys olisi parasta

Miten jäähdytät asuntosi kuumalla säällä? Tämän kysymyksen esittävät itselleen kaikki, joilla ei ole ilmastointia.Varastoimme tuulettimia, mutta emme ymmärrä, että niiden sijoituspaikka on erittäin tärkeä niiden tehokkaan toiminnan kannalta.Hyödynnä esittelemäämme tapaa alentaa lämpötilaa kodissasi illalla ja myrskyn jälkeen.Tunnet eron nopeasti.

Pidä kuuma ilma poissa talostasi

Vaikka emme voi hallita säätä, voimme silti välttää perusvirheitä, jotka tekevät asunnosta uunin.On ehdottoman tärkeää, että noudatat asianmukaisen ilmanvaihdon sääntöjä kesällä , jotta voit luoda sisäympäristön, jossa voit toimia normaalisti.

Älä avaa ikkunoita päivällä.Ilmanvaihto on ajoitettava myöhäisillan ja varhaisen aamun välille, mieluiten puolenyön ja aamulla kello seitsemän välille.Tämä tuo taloon virkistävää viileyttä ja estää huoneita ylikuumenemasta liikaa.Yritä myös peittää ikkunat kaihtimilla tai kevyillä, ohuilla kankailla päivisin.

Miten viilentää asuntoa ilman ilmastointia?

Tuulettimet saavat ilman liikkeelle, joten yritä istua mahdollisimman lähellä niitä.Vaikka ne ovatkin varsin käytännöllisiä, yksinkertainen manööveri tehostaa asunnon jäähdyttämistä.

Laitteiden viereen kannattaa laittaa kulho vettä tai jääpaloja.Se ei ehkä ole sama kuin mukava merituuli, mutta tunnet helpotusta kuumuudesta hetkeksi.

Aseta illalla tuuletin tähän paikkaan Lämpötila laskee muutaman asteen

Hiki valuu otsalta ja toivot, että sinulla olisi ilmastointi? Älä moiti itseäsi – voit selviytyä kuumuudesta kotona ilman kallista asennusta.Sen sijaan aseta tuuletin ikkunalaudalle tai parvekkeen oven kynnykselle niin, että se tuo ulkoilmaa sisään.Tämä patentti on erityisen tehokas iltaisin, kun ulkolämpötila laskee.Sitä kannattaa käyttää myös heti myrskyn jälkeen, kun ilma viilenee ja ilma tuntuu ’raikkaammalta’.

Muista sulkea ikkunat ja vetää kaihtimet tai verhot kiinni, kun laite on ohi.Viileys pysyy asunnossa pidempään ja toimiminen näissä olosuhteissa on paljon miellyttävämpää.Vältä samalla monimutkaisten aterioiden valmistamista, jotka vaativat lieden käyntiä pitkiä aikoja.Vältä kuumia kylpyjä ja sammuta kaikki sähkölaitteet, kun niitä ei käytetä.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit