KotiVinkkejä kotiinNäin karkotat myyrän tehokkaasti ja vaivattomasti pois puutarhastasi

Näin karkotat myyrän tehokkaasti ja vaivattomasti pois puutarhastasi

Vaikka myyrä ei ole suuri eläin, se voi aiheuttaa paljon ongelmia puutarhan omistajille.Sen läsnäolo johtaa rumentavien kumpujen ja tunneleiden muodostumiseen nurmikolle, joiden rakentaminen vahingoittaa kasvien juuria ja vaikuttaa kielteisesti maaperän rakenteeseen.Älä taita käsiäsi, kun huomaat tämän tunkeutujan toimintaa tontillasi.Yksinkertaisesta kotikonsteista tulee oikea vastaus kysymykseen, miten päästä eroon myyrästä puutarhastasi.Toimi välittömästi.

Miksi myyriä pidetään tuholaisena?

Hyvin hoidettu nurmikko on monien ihmisten ylpeydenaihe.Tämä miellyttävä tunne katoaa kuitenkin hetkessä, kun huomaamme myyrät, jotka tuhoavat yrityksemme ja ponnistuksemme parhaan visuaalisen vaikutelman saavuttamiseksi.Tämä on vasta alkua luettelolle eläinten rikkomuksista, jotka tekevät puutarhurit hulluiksi.

Tuholaisena myyrä kaivaa tunneleita, jotka vahingoittavat kasvien juuria, mikä puolestaan voi johtaa niiden kuolemaan.Tämä ongelma koskee sekä koristepuita että vihannespuutarhoja.Myös maaperän rakenne kärsii ja heikkenee.Tämä voi johtaa maaperän sortumiseen ja ongelmiin jopa alueen kastelun kanssa.Kaikki eivät ymmärrä, että myyrän läsnäolo puutarhassa houkuttelee muita tuholaisia. Myyrät ja hiiret voivat hakeutua myyrän kaivamiin käytäviin.

Onko myyrä suojattu?

Vaikka tätä pientä nisäkästä pidetään epätoivottuna vieraana puutarhassa, on muistettava, että myyrä suorittaa myös hyödyllisiä tehtäviä puutarhassa ja koko ekosysteemissä.Keskittykäämme siis humaaneihin pelotemenetelmiin, jotka eivät aiheuta eläimelle fyysistä haittaa.

Hajua myyrät eivät voi sietää Sinulla on varmaan sellainen käsillä

Jotta myyriä voidaan tehokkaasti pelotella, on muistettava, että eläimen hajuaisti on erittäin herkkä.Se ei pidä pistävistä, voimakkaista hajuista, joita käytämme puutarhanhoidossamme hyödyksi.Yksi tuote, joka osoittautuu liittolaiseksemme, löytyy keittiön kaapista.

Puhumme myyrien karkottamisesta etikalla.Sekoita sitä veteen suhteessa 1:10.Kaada seos myyrään heti valmistelun jälkeen (kun se on voimakkaimmillaan) ja peitä se mullalla.Toista koko toimenpide seuraavana päivänä toisella moolilla.Miksi et käyttäisi tätä menetelmää kaikkiin kumpuihin kerralla? On tärkeää jättää myyrälle pakoreitti alueeltamme.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit