KotiVinkkejä kotiinYksinkertainen tapa käsitellä triviaaleja palovammoja.Ripottele leivinpelti ja laita uuni päälle.Ei hankausta eikä...

Yksinkertainen tapa käsitellä triviaaleja palovammoja.Ripottele leivinpelti ja laita uuni päälle.Ei hankausta eikä hikeä otsalle

4. 8. 2024 (Kuva: shutterstock/Nicole’s).

Uunin päivittäinen käyttö vaatii usein voimakasta hankausta.Kun ruokajäämät tarttuvat siihen pysyvästi, niitä on vaikea pyyhkiä pois tavallisella astianpesuaineella.Miten puhdistaa likainen uunipelti? Käytä tätä yksinkertaista menetelmää, niin selviät myös vanhoista käryistä.

Leipominen voi olla hauskaa.Monille meistä ei ole mitään miellyttävämpää kuin kakun tuoksu, joka leijailee kodin läpi.Valitettavasti taikina irtoaa usein muotista ja vaeltaa leivinpaperille, mistä seuraa palovammoja.Meidän on tehtävä kovasti töitä niiden poistamiseksi, minkä vuoksi joskus luovumme lempiruokamme.Onneksi on olemassa loistava tapa päästä eroon ärsyttävistä palovammoista.

Miten puhdistaa likainen leivinpelti? Nerokas temppu säästää työsi

Kaupoista löytyy erilaisia puhdistusaineita, jotka on suunniteltu leivinpeltien ja uunien puhdistamiseen.Ne sisältävät yleensä paljon kemikaaleja koostumuksessaan ja ovat melko kalliita.Voit kuitenkin säästää rahaa käyttämällä tavallisia ainesosia, joita löydät keittiöstäsi.A Palaneilla ruoanjäämillä ei ole mitään mahdollisuuksia niiden kanssa, ja leivinpelti kiiltää kuin uusi.

Paras kaksikko keittiön erikoistehtäviin on ruokasooda ja ruokasuola.Käytä molempia tuotteita ja unohdat ikävän hankauksen.

  1. Huuhtele leivinpelti vedellä ja kuivaa se paperipyyhkeellä.
  2. Ripottele päälle paksu kerros ruokasoodaa ja suolaa.Ainesosien suhteen tulisi olla 1:1.
  3. Esilämmitä uuni 200 asteeseen ja laita leivinpelti puolen tunnin ajaksi uuniin.
  4. Kun ohjelma on päättynyt, jätä leivinpelti jäähtymään luukku auki.
  5. Tyhjennä sisältö koriin ja pese lika pois astianpesuaineella ja sienellä.

Miten uuninpuhdistusneste valmistetaan? Itse tehty keitos on parempi kuin kaupasta ostetut puhdistusaineet

Kotitekoinen uuninpuhdistusaine on tehokasta ja erittäin toimivaa.Vain muutama puhallus ja pääset helposti eroon rasvatahroista ja palovammoista. Sen valmistamiseen tarvitset.

  • Puoli lasillista viinietikkaa,.
  • puoli lasillista vettä,.
  • 4 ruokalusikallista astianpesuainetta.
  • Sekoita kaikki ainesosat ja kaada liuos suihkepulloon.Suihkuta uunin seinät ja luukku huolellisesti ja anna vaikuttaa 10 minuuttia. Pyyhi koko uunin sisätilat huolellisesti kostealla liinalla ja toista tarvittaessa.

    VINKKI! Jos löydät uunistasi vanhoja palovammoja, voit auttaa itseäsi kotitekoisella puhdistustahnalla.Sinun tarvitsee vain kaataa ruokasoodaa kulhoon, peittää se pienellä määrällä vettä ja sekoittaa.Levitä näin syntynyttä tahnaa hiiltyneeseen jäännökseen ja anna sen vaikuttaa puoli tuntia.Pyyhi ne pois liinalla ja olet valmis.

    Emilia
    Emilia
    Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

    Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

    Viimeaikaiset kommentit