KotiVinkkejä kotiinLaita suolaa pesukoneeseen ja katso mitä tapahtuu.Tulet tekemään sitä koko ajan

Laita suolaa pesukoneeseen ja katso mitä tapahtuu.Tulet tekemään sitä koko ajan

Suola on todellakin parempaa kuin kulta.Vaikka emme voisi pärjätä ilman sitä keittiössä, emme koskaan kaivanneet sitä kylpyhuoneessa.Mutta tämän päivän jälkeen se on erilaista.

Suola poistaa tahrat

Suolalla on supervoima, se auttaa pesuaineita liuottamaan myös sitkeämmät tahrat, kuten viinistä, verestä, kastikkeesta, hiestä tai homeesta peräisin olevat tahrat.Kun peset jotain todella likaista, laita kaksi teelusikallista suolaa pesukoneen rummun pohjalle.Ja jos haluat varmistaa, että saat vielä paremman tuloksen, kaada pesuainelokeroon valkoista etikkaa.

Suola voi auttaa myös pesua edeltäviin tahroihin.Liota likainen kangas, ripottele päälle suolaa, anna vaikuttaa, huuhtele, tarkista tulos ja toista tarvittaessa.Laita vaatteet lopuksi pesukoneeseen.

Sitkeät tahrat, kuten viini-, veri- tai kastikkatahrat, on käsiteltävä hyvin nopeasti.Ripottele tahraan välittömästi suolaa ja liota liinaa kylmässä vedessä tunnin ajan.Pese lopuksi tavalliseen tapaan.

Suola elvyttää värejä

Säilyttääksesi vaatteiden eloisat värit tai päinvastoin valkaistaksesi valkoiset liinavaatteet, lisää aika ajoin teelusikallinen tai kaksi suolaa pesuaineannostelijaan.Suola voi kirkastaa värejä kauniisti.

Suola voi myös torjua kalkkia

Suola hoitaa myös kalkin, joka johtuu yleensä kovasta vedestä.Lisää teelusikallinen suolaa pesuaineeseesi.Pyykistä tulee pehmeämpiä, ne tuoksuvat paremmalta ja pesukone on tyytyväisempi.

Suola ja home

Sitruunamehun ja suolan ohuella tahnalla voi helposti hoitaa kankaiden homeen.Sekoita nämä kaksi ainetta ja hiero niitä hometahroihin.Aseta vaatteet sitten suoraan auringonvaloon valkaisemaan ne.Lopuksi huuhtele ja pese.

Jos suihkuverhosi on alkanut homehtua, ota se pois ja liota sitä kylpyammeessa, joka on täynnä suolavettä (puoli kupillista suolaa puolelle kylpyammeelle).Anna sen olla vedessä muutaman tunnin ajan, huuhtele ja ripusta sitten.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit