Upea paistamaton raejuustojälkiruoka luumu- ja pähkinäpaloilla, jonka valmistukseen ei käytetä ripaus sokeria.
Voit napsauttaa sitä joka päivä ja ilman katumusta.
Poikkeuksellinen resepti luumujälkiruoaksi YouTube-kanavalta Fantastische Rezepte.
Tarvitsemme:
300 g luumuja.
15 g nopeasti liukenevaa gelatiinia.
40 ml kylmää vettä.
200 g saksanpähkinöitä.
150 g raejuustoa.
250 g jogurttia tai smetanaa.
1 ruokalusikallinen hunajaa.
1 tl vaniljauutetta.
30 g suklaata ilman sokeria.
50 ml kuumaa maitoa.
Toimenpide:
Kaada kylmä vesi luumujen kanssa kulhoon.
Anna seistä 15 minuuttia.
Lisää gelatiini erilliseen kulhoon.
Kaada vesi, sekoita ja anna turvota..
Hienonna pähkinät veitsellä kovalle alustalle.
Lisää hienonnetut pähkinät erilliseen kulhoon.
Kun aika on kulunut, kuivaamme luumut.
Leikkaa pienemmiksi kuutioiksi.
Lisää raejuusto ja jogurtti syvään kulhoon.
Lisää hunaja ja vaniljasanssi.
Whiz käsivatkaimella.
Kuumenna gelatiinia mikroaaltouunissa 20-25 sekuntia (ei saa kiehua).
Kaada liuennut gelatiini juustomassaseokseen ja sekoita vispilällä.
Lisää sitten seokseen luumut ja saksanpähkinät (laita sivuun koristeeksi).
Kaikki yhdessä perusteellisesti sekoita..
Laita seos silikonimuottiin.
Kohdista ja peitä foliolla.
Laitoimme 4 tunniksi jääkaappiin.
Kaada kuuma maito kulhoon suklaan kanssa.
Sekoita, kunnes suklaa sulaa..
Kaada kuorrute taikinapussiin.
Kun aika on kulunut, otamme jälkiruoan jääkaapista.
Ota pois muotista ja korista suklaalla.
Ripottele lopuksi pinnalle hienonnettuja pähkinöitä ja tarjoile.
Toivotamme hyvää ruokahalua!
Opetusvideo:.