KotiVinkkejä kotiinYksi ainesosa puuttuu välittömästi kanojen likaan.Kaksi ruokalusikallista kulhoon ja olet valmis

Yksi ainesosa puuttuu välittömästi kanojen likaan.Kaksi ruokalusikallista kulhoon ja olet valmis

23. heinäkuuta 2024 (Kuva: shutterstock/Viktor Sergeevich).

Kanttarellit ovat maukkaita sieniä, joita voimme tällä hetkellä kerätä metsistä.Ne sopivat erinomaisesti munakokkeliin, kastikkeisiin tai pannukakkuihin, joten käytämme niitä mielellämme ateriasuunnittelussa.Miten kantarellit pestään? Nerokkaan tempun ansiosta pääset eroon hiekasta sienistä nopeasti ja tehokkaasti.

Hyvän sään ansiosta joissakin metsissä on runsaasti kananpoikia.Tuomme kotiin kourallisen metsän antimia, mutta sienien pois peseminen aiheuttaa nopeasti ongelman. Kylmän veden juoksuttaminen saa ne pehmenemään ja menettämään makunsa, ja lamellien puhdistaminen harjalla on hankalaa. Miten voitte helpottaa tätä työtä? Tutustu nerokkaaseen tapaan valmistella kantarellit nopeasti jalostusta varten.

Miten kanat pestään? Unohda hankaaminen harjalla

Päätyosan alareunassa olevat säleet keräävät helposti likaa, joten niitä on vaikea pestä vahingoittumatta.Kärsivälliset ihmiset voivat harjata hiekan ja neulasroskat pois, mutta kun kori on täynnä poikasia, tämä voi viedä huomattavan osan päivästä. Miten sienien puhdistaminen helpottuu? Käytä yksinkertaista menetelmää, jolla liasta pääsee eroon nopeasti ja ilman suurempaa vaivaa.

  • Aseta kanat suureen kulhoon ja ripottele niille 2 ruokalusikallista suolaa.
  • Peitä sienet keitetyllä lämpimällä vedellä.
  • Sekoita kikherneitä hitaasti isolla lusikalla muutaman sekunnin ajan.
  • Muutaman minuutin kuluttua sienet kelluvat ulos ja lika vajoaa pohjaan.
  • VINKKI! Jos sienissä on edelleen likaa, toista toimenpide raikkaalla vedellä.Joskus on tarpeen liottaa sieniä useita kertoja suolavedessä, jotta rakojen hiekka vajoaa pohjaan.

    Miten kanttarellit pakastetaan? Tuoreet sienet tarvitsevat erityiskäsittelyä

    Jos olet onnistunut keräämään tai hankkimaan suuren määrän sieniä, ylijäämä kannattaa pakastaa.Tätä varten sinun on valmisteltava kanat kunnolla, jotta ne eivät ole kitkeriä, kun otat ne pakastimesta.Monet ihmiset laittavat puhdistamattomat sienet astioihin ja pesevät ne sulatuksen jälkeen, mutta kannattaa laittaa sienet tämän prosessin läpi etukäteen.Miten kantarellit pestään? Käytä lämpimän veden ja suolan menetelmää. Täysi maku säilyy, jos sienet käsitellään lyhyesti lämpökäsittelyllä, kuten blanchoimalla tai paistamalla. Kun ne ovat jäähtyneet, mittaa niistä sopivat annokset ja laita ne muovisäiliöihin tai erityisiin pakastepusseihin.Ihannetapauksessa ne olisi käytettävä 6 kuukauden kuluessa.

    Emilia
    Emilia
    Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

    Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

    Viimeaikaiset kommentit