KotiKeittiö ja ruokailutilaVenäläisiä marinoituja tomaatteja valkosipulin kanssa, ilman keittämistä: tänä vuonna teen lientä ainakin...

Venäläisiä marinoituja tomaatteja valkosipulin kanssa, ilman keittämistä: tänä vuonna teen lientä ainakin talveksi – upea maku!

Herkullinen relish tomaateista, valkosipulista, paprikoista ja yrteistä.Se on poikkeuksellisen maukas ja helppo valmistaa.

Miksi rakastutte niihin?

Intensiivinen maku:.

Makean ja happaman marinadin, yrttien ja mausteiden yhdistelmä antaa tomaateille ainutlaatuisen ja erehtymättömän maun.

Terveysvaikutukset:.

Tomaatit sisältävät runsaasti C-vitamiinia, joka vahvistaa immuunijärjestelmää.Marinadi lisää ylimääräisiä vitamiineja ja kivennäisaineita.

Monipuolisuus:.

Marinoidut tomaatit voidaan käyttää lisäkkeenä lihan kanssa, salaateissa, pizzassa, voileivissä tai yksinkertaisesti nauttia välipalana sellaisenaan.

Pitkä säilyvyys: Marinadin ansiosta tomaatit säilyvät pidempään, ja niitä voi nauttia pitkälle talvikuukausiin.

Helppo valmistaa: Valmistamiseen ei tarvita erityisiä ruoanlaittotaitoja.Tarvitset vain muutamia yksinkertaisia ainesosia.

Marinoidun tomaatin valmistamiseen tarvitset:

2 kg tomaatteja.

Tilli – kokonaiset varret.

Valkosipuli.

Piparjuuren lehdet.

Tulinen kastike.

Persilja.

30 kpl mustapippuria.

10 kpl maustepippuria.

2-3 kpl laakerinlehtiä.

2 ruokalusikallista suolaa 1 kupillista kohti.

4 ruokalusikallista kr.sokeria 1 kupillista kohti.

3 rkl etikkaa 1 kupillista kohti.

3 purkkia, joiden tilavuus on 3 litraa.

Menettely:

Steriloi ensin purkit ja kannet.

Pese ja puhdista vihannekset.

Leikkaa paprikat.

Laita piparjuuren lehti, tilli, hienonnetut valkosipulinkynnet, tomaatit ja paprikat, persilja ja taas tillinvarret (voi olla kuivattuja) purkkiin.

Ravista purkkia jotta sisältö asettuu sisälle kauniisti.

Kerrosta näin, kunnes saavutat yläreunan.

Lisää mausteet, laakerinlehdet ja kaada kiehuvaa vettä jokaiseen purkkiin.

Peitä ja anna marinoitua 15 minuuttia.

Kaada vesi kattilaan, lisää sokeri (4 ruokalusikallista 1 kuppiin – 12 ruokalusikallista 3 isoon kuppiin), (2 ruokalusikallista suolaa 1 kuppiin – 6 ruokalusikallista 3 isoon kuppiin), (3 ruokalusikallista etikkaa 1 kuppiin – 9 ruokalusikallista 3 isoon kuppiin).

Anna kiehua ja kaada purkkien sisältö uudelleen.

Suljetaan, käännetään ja annetaan jäähtyä.

Video-ohjeet löytyvät TÄÄLTÄ.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit