KotiVinkkejä kotiinPesen ikkunanpuitteet vain pääsiäisenä ja ne ovat silti puhtaat ympäri vuoden.Käytän kahta...

Pesen ikkunanpuitteet vain pääsiäisenä ja ne ovat silti puhtaat ympäri vuoden.Käytän kahta asiaa puhdistustahnaan

27. heinäkuuta 2024 (Kuva: Shutterstock/New Africa).

Ikkunoiden puhdistaminen ei tarkoita vain lasin pyyhkimistä, vaan myös puitteiden hankaamista.Usein ne alkavat kellastua auringonvalon tai sateen takia.Sen sijaan, että käytät omaisuuden erilaisiin erityistuotteisiin, tartu kahteen keittiötuotteeseen.

Keltaiset karmit ovat yleinen ongelma valkoisten vinyyli-ikkunoiden omistajille. Kun ne altistuvat pölylle, sateelle ja auringolle, ne likaantuvat ja menettävät värinsä.Jotkut unohtavat niiden puhdistamisen kokonaan ja keskittyvät vain lasiin.Tämä on suuri virhe, joka saa ikkunat näyttämään ruman näköisiltä ja voi pilata koko huoneen sisustuksen.Älä tartu syövyttäviin tuotteisiin, sillä ne voivat vain pahentaa tilannetta.

Millä puhdistan muovi-ikkunoiden kehykset? Valmista kotitekoinen puhdistustahna

Myöskään valkaisevat kiillotusaineet eivät ole hyvä valinta, sillä ne voivat heikentää kehyksiä.Tämän seurauksena ikkunasi eivät koskaan saa kiiltoaan takaisin. Varmista ensin, että sinulla on oikeat puhdistustarvikkeet. Pehmeä mikrokuituliina, puuvillaliina tai sieni on paras, koska se ei naarmuta maalia.Tee sitten kotitekoinen puhdistustahna, joka toimii valkaisuaineena ja sopii erinomaisesti keltaisiin tahroihin.

Tarvitset.

  • 3 pakettia leivinjauhetta.
  • 4 rkl sitruunamehua.
  • Sekoita nämä tuotteet keskenään ja hiero runkoon liinalla. Hankausta ei tarvita.Kahden minuutin kuluttua värjäytymisestä ei ole jälkeäkään. Huuhtele lopuksi kehykset vedellä ja muutamalla pisaralla astianpesuainetta.

    Ikkunanpuitteiden puhdistaminen ruokasoodalla.Ihanteellinen tapa saada kiiltävät ja valkoiset karmit

    Jos kehysten kellastuminen ei ole voimakasta, kolmeen tuotteeseen perustuva kotitekoinen puhdistusneste toimii erittäin hyvin. Nämä ovat sitruuna, ruokasooda ja etikka.Ruokasooda (kuten leivinjauhe) tunnetaan valkaisevista ominaisuuksistaan.

    Tarvitset.

  • 1,5 kupillista vettä.
  • 1/3 kupillista etikkaa.
  • 2 rkl sitruunamehua.
  • tl astianpesuainetta.
  • Sekoita kaikki huolellisesti ja kaada suihkepulloon.Suihkuta kehykset ja pyyhi ne pehmeällä liinalla.Ne kimaltelevat puhtaina ja sitruunan ansiosta koko talo tuoksuu kauniilta.

    VAROITUS! Älä käytä ikkunanpuitteiden puhdistamiseen harjoja tai lankaharjoja, joissa on teräviä pintoja.Ne jättävät naarmuja muoviin.

    Emilia
    Emilia
    Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

    Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

    Viimeaikaiset kommentit