KotiVinkkejä kotiinNäetkö tällaista pinnoitetta kurkuissasi? Älä syö niitä missään tapauksessa

Näetkö tällaista pinnoitetta kurkuissasi? Älä syö niitä missään tapauksessa

28. 07. 2024 (Kuva: shutterstock.com/Kinek00).

Pikkelssit eivät ainoastaan maistu hyvältä, vaan niillä on ennen kaikkea terveyttä edistävä vaikutus kehoomme.Kurkkuihin tarttuessa on kuitenkin syytä kiinnittää huomiota tiettyihin yksityiskohtiin, jotka voivat viitata siihen, että ne ovat pilaantuneita.Pitäisikö suolakurkkujen valkoisen päällysteen huolestuttaa meitä?.

Miksi syödä suolakurkkuja?

Pikkelssit ovat erinomainen luonnollinen probiootti , joka vahvistaa elimistön vastustuskykyä ja vaikuttaa suotuisasti ruoansulatusjärjestelmään.Pikkelssit ovat erinomainen B-, C-, K-, E- ja A-vitamiinien lähde, joilla on merkittävä vaikutus ihoon, hiuksiin tai kynsiin.

Nämä suositut suolakurkut sisältävät magnesiumia, fosforia ja kaliumia muun muassa , jotka ovat erittäin tärkeitä luuston asianmukaisen toiminnan kannalta.

Pikkelöidyt kurkut korkean C-vitamiinipitoisuutensa ansiosta ne auttavat torjumaan infektioita ja vilustumista , joten niihin kannattaa tarttua erityisesti niin sanotun ’kylmän kauden’ aikana.Kurkkuja kannattaa käyttää myös flunssakauden aikana.Jos tämä ei riitä sinulle, suolakurkut auttavat palauttamaan suolistoflooran, alentamaan veren kolesterolia, vähentämään ateroskleroosin ja sydänsairauksien riskiä , mutta myös ehkäisemään migreeniä ja torjumaan stressiä.

Kurkkujen valkoiset päällysteet – mitä se tarkoittaa?

Usein käy niin, että lasin avaamisen jälkeen suolakurkkujen pinnalle ilmestyy valkoinen pinnoite, joka ei näytä kovin kauniilta.Monet ihmiset olettavat, että nämä kurkut eivät ole enää syötäviä ja ovat pilaantuneet.Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta.

Kurkkujen valkoinen pinnoite on maitohappobakteereja, joilla on suotuisa vaikutus elimistöömme muuttamalla suoliston mikroflooran koostumusta ja parantamalla siten ruoansulatusprosesseja.

Älä koskaan syö tällaisia kurkkuja

Kurkkupurkkiin muodostuu usein valkoinen käymiskerros , joka tuskin rohkaisee sinua tarttumaan kurkkuihin. Tämä ohut kerros on seurausta bakteeritoiminnasta peittausprosessin aikana.

Saostuma itsessään ei ole terveydelle haitallista, mutta jos sen huomaa, siitä on syytä päästä eroon. Käymisjäte voi vaikuttaa haitallisesti kurkkujen makuun ja pahimmassa tapauksessa se lisää kurkkujen pilaantumisriskiä.

Toisaalta on muistettava, että käymisjätteeseen voi ilmaantua hometta, jolloin kurkkuja ei missään tapauksessa saa syödä.Home kurkkuihin tai käymispeitteeseen ilmaantuu todennäköisimmin, jos astia on vuotava.Homeisten kurkkujen nauttiminen liittyy vakavaan ruokamyrkytykseen , joten katso aina hyvin tarkkaan, onko kurkkujen kuoressa tai kurkkujen päällä epäilyttävää hometta.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit