KotiKeittiö ja ruokailutilaEnsiluokkainen kesäkurpitsalevite valkosipulilla: Kesällä ei ole mitään parempaa voileiville ja voileiville!

Ensiluokkainen kesäkurpitsalevite valkosipulilla: Kesällä ei ole mitään parempaa voileiville ja voileiville!

Herkullinen levite kesäkurpitsasta, jogurtista ja valkosipulista. Yksinkertaista ja tyylikästä.

Kesäkurpitsa on monipuolinen vihannes, joka sopii moniin resepteihin, myös levitteisiin.Sen mieto maku, vähäkalorisuus ja korkea kuitupitoisuus tekevät siitä ihanteellisen terveellisiin ja herkullisiin aterioihin.

Kokeile rohkeasti fantastista kesäkurpitsalevitettä.

Me tarvitsemme:

3 kesäkurpitsaa.

1,5 l vettä.

1/3 tl suolaa.

140 g jogurttia.

2 valkosipulinkynttä.

Suolaa.

250 ml öljyä.

1 munankeltuainen.

1/3 tl suolaa.

1-2 ruokalusikallista sinappia.

Menettely:

Puhdista kesäkurpitsa, raasta karkeasti.

Laita kiehuvaan veteen hetkeksi (pehmentää raastettua kesäkurpitsaa).

Sekoita öljy ja muna – mausta suolalla (näin saat kotitekoista majoneesia).

Lisää sinappi ja sekoita keskenään.

Keitä kesäkurpitsa huuhtele kylmällä vedellä , purista ylimääräinen neste pois ja lisää jogurtti, suola ja murskattu valkosipuli kesäkurpitsaan.

Sekoita lopuksi majoneesi kesäkurpitsaseokseen.Valmis.

Mitä muita levitteitä voit tehdä kesäkurpitsasta?

Raaka kesäkurpitsalevite:

Silputtua kesäkurpitsaa, johon on lisätty jogurttia, valkosipulia, yrttejä ja mausteita.

Paistettu kesäkurpitsalevite:

Paistettua kesäkurpitsaa sekoitettuna oliiviöljyyn, yrtteihin ja juustoon.

Kesäkurpitsa levitettynä kananmunalla:

Keitetty kananmuna sekoitettuna paistettuun kesäkurpitsaan, majoneesiin ja yrtteihin.

Hummusta kesäkurpitsan kanssa:

Klassinen hummus rikastettuna kesäkurpitsaraasteella.

Kesäkurpitsalevite mausteiden kanssa:

Kesäkurpitsaa paistettuna curryjauheen, kurkuman ja kookosmaidon kanssa.

Vinkkejä kesäkurpitsalevitteiden valmistukseen:

Poista siemenet: Ennen kesäkurpitsan käyttöä poista siemenet, sillä ne voivat aiheuttaa kitkerän maun.

Paahda tai paista: Kesäkurpitsan kevyt paahtaminen tai paistaminen parantaa sen makua ja aromia.

Kokeile ainesosia: Lisää levitteeseen erilaisia juustoja, yrttejä, mausteita ja pähkinöitä.Tarjoile leivän, sämpylöiden tai vihannesten kanssa: Kesäkurpitsalevitteet sopivat hyvin leivän, paahtoleivän, vihannestikkujen päälle tai dipiksi sipseille.

Video-ohjeet:

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit