KotiVinkkejä kotiinTämä on paras idea mustikkasäilykkeille.Ne ovat hitti anopilleni.Parempia kuin hillot

Tämä on paras idea mustikkasäilykkeille.Ne ovat hitti anopilleni.Parempia kuin hillot

17. 07. 2024 (Kuva: yksityisarkisto).

Mustikoille on ominaista tummat tai violetit marjat.Niitä kasvatetaan usein kotipuutarhoissa ja marjoja voidaan käyttää monin tavoin.Ne sopivat piirakoiden, cocktailien ja jälkiruokien lisukkeeksi, mutta siinä ei ole vielä kaikki.Mitä mustikoilla voi tehdä? Tässä on kokeiltu resepti mehuun, joka ei kelpaa vain juomaksi vaan myös leivontaan.

Mihin mustikat ovat hyviä? Tämä maukas hedelmä on täynnä ravintoaineita

Mustikat ovat erittäin terveellinen hedelmä.Se sisältää runsaasti C-, A- ja E-vitamiinia sekä foolihappoa, niasiinia ja tiamiinia.Ne kannattaa sisällyttää ruokavalioon, koska niillä on suuri vaikutus hiuksiin, ihoon ja kynsiin, ne edistävät näkökykyä, vahvistavat immuunijärjestelmää ja auttavat ruoansulatuskanavaa. Mitä siis tehdä mustikoilla.

Tee hillon sijasta mehua, etkä tule katumaan sitä. Se maistuu herkulliselta, ja sekä aikuiset että lapset pitävät siitä.

Mitä tehdä mustikoilla? Tässä on paras resepti.Voit nauttia hedelmän ihanasta mausta jopa keskellä talvea

Mustikkamehua voi juoda sellaisenaan, laimentaa vedellä tai käyttää kakkujen tai jälkiruokien lisänä. Miten se valmistetaan? Tämä on hyvin yksinkertainen tehtävä, jonka taitamatonkin kokki voi hoitaa.

Tarvitset.

  • kilogramman mustikoita.
  • kupillinen sokeria.
  • Pese hedelmät ensin ja poista lehdet.Laita ne sitten kulhoon, sekoita ja lisää kupillinen sokeria.Jäähdytä vähintään tunnin ajan, mutta muista sekoittaa niitä välillä.Siivilöi mustikat tämän ajan kuluttua siivilässä tai ohjaa juustoliinan läpi.Kaada saatu mehu esisteriloituihin purkkeihin ja sulje ne, aseta purkit kattilaan ja täytä ne 3/4 täyteen vettä.Pastöroi noin 15-20 minuuttia ja anna jäähtyä.Säilytä pimeässä ja viileässä paikassa.

    Emilia
    Emilia
    Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

    Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

    Viimeaikaiset kommentit