Valmista kotona pehmeästä taikinasta juustotäytteellä täytettyjä pörröisiä langoja.
Tällä tavalla valmistetut täytetyt pannukakut ovat meillä vielä hauskempia kuin klassiset pannukakut.
Ainutlaatuinen resepti kuohkeisiin kotitekoisiin juustopannukakkuihin Youtube-kanavalta Rhapsody Food.
Tarve: Kokeile, miten voit valmistaa ruokaa, joka on valmis.:
700 g tavallisia jauhoja.
500 ml kefiiriä.
1 tl suolaa.
1 rkl rakeista sokeria.
1 tl ruokasoodaa.
Täytettä varten:.
700 g tuoretta juustoa tai raejuustoa.
3 kananmunaa.
suolaa.
kasviöljyä tahrimiseen.
Huomautus.
Vaihtoehtoisesti voit käyttää myös raastettua mozzarellaa tai muuta pehmeää juustoa.
Menettelytapa:
Kaada kefiiri kulhoon. Lisää sokeri ja ruokasooda.
Sekoita kaikki huolellisesti vispilällä tasaiseksi ja tasaiseksi seokseksi.
Lisää sitten suolaa seokseen. Siivilöi jauhot siivilän läpi.
Sekoita haarukalla ja vaivaa tasaiseksi taikinaksi käsin. Anna vaivatun taikinan levätä 30 minuuttia.
Lisää erillisessä kulhossa tuorejuusto ja suola.
Lisää munat ja sekoita huolellisesti lusikalla.
Siirrä taikina jauhotetulle pöydälle ja venytä se käsilläsi.
Jaa nyt näin valmistettu taikina 16 osaan.
Tee jokaisesta taikinan osasta tee pallo..
Kauli taikina jauhotetulla pöydällä ympyräksi.
Lisää täyte keskelle ja peitä lisää kaulitulla taikinalla.
Paina reunat sormilla , kaarra ja nipistä sitten sormen ympärille (katso video).
Kuumenna riittävästi öljyä paistinpannussa.
Aseta pannukakku sisään ja paista molemmin puolin kullanruskeaksi.
Aseta valmiit pannukakut paperipyyhkeelle ylimääräisen öljyn poistamiseksi.
Voimme tarjoilla.
Toivotamme teille hyvää makua!
Video-ohjeet.