KotiVinkkejä kotiinSäilytä banaanit tämän tempun avulla ja ne pysyvät tuoreina monta päivää

Säilytä banaanit tämän tempun avulla ja ne pysyvät tuoreina monta päivää

Banaanien kilpailu on nykyään kovaa, koska paikallisia kauden hedelmiä on runsaasti.Toisaalta olemme kuitenkin tottuneet niihin ja pidämme niitä ympärivuotisena välipalana.Siksi niitä kannattaa osata säilyttää.Laitatko ne jääkaappiin näin kuumalla säällä?.

Se on yksinkertainen temppu, joka pitää banaanit tuoreina ja kiinteinä jopa viikon pidempään.Keittokirjan kirjoittaja sai tämän idean.Tämä saattaa tulla yllätyksenä monille meistä, koska tähän asti tätä banaanien säilytyspaikkaa ei ole suositeltu.

Ja vielä pakkasessa?

Se on tietysti jääkaappi.Banaanit löytyivät niiden hedelmien ja vihannesten luettelosta, joita ei ole parempi säilyttää siinä, koska ne menettävät makunsa ja hajunsa.Linda Tyler, joka tunnetaan kulinaarisessa maailmassa keittokirjoistaan ​​ja suositusta Gracious Vegan -sivustostaan, on erilainen.Hän väittää, että keltaisten banaanien säilyttäminen jääkaapissa voi hidastaa niiden kypsymistä.

Linda Tyler huomautti, että jos banaanit jäähdytetään heti, kun ne menettävät vihreän värinsä, ne säilyttävät kiinteytensä ja makunsa jopa viikon pidempään verrattuna huoneenlämpöön.

Miten se tehdään

On kuitenkin tärkeää arvioida hyvin banaanien kypsyysaste.Jos liian vihreitä hedelmiä joutuu jääkaappiin, se ei tuota hyviä tuloksia.Ne eivät yksinkertaisesti ala kypsyä ollenkaan.Tietysti kaikki riippuu siitä, millaisista banaaneista pidät.

Valitse, väritä.

  • Vihreät banaanit ovat kovia eivätkä kovin makeita.Niissä on eniten tärkkelystä ja vähiten sokeria ja ne sopivat laihduttaville ja diabeetikoille.Hieman vihreät ovat kuitenkin maukkaampia – ne ovat jo makeampia ja varmasti helpompi sulattaa.
  • Keltainen – näitä banaaneja pidetään täysin kypsinä.Niissä ei ole täpliä iholla ja ne ovat makeita.Ne sisältävät hiilihydraatteja ja kuituja.Ne antavat nopeasti kylläisyyden tunteen.Niitä suositellaan lapsille, ja niitä tulisi syödä myös tulehduksen jälkeen.Säilytä ne viileässä, pimeässä paikassa, koska ne eivät kypsy yhtä nopeasti.
  • Ruskea – mitä tummempi banaani, sitä makeampi se on.Massa on tällöin myös erittäin pehmeää ja sitä voidaan käyttää sokerin sijaan esim.kakkuihin, smoothieihin, kakkuihin.Tällaiset hedelmät ovat erittäin helposti sulavia.
  • Ilman huoltajaa

    Kesällä ostetaan paljon erilaisia ​​hedelmiä.On syytä muistaa, että banaanit eivät pidä seurasta ja on parempi olla laittamatta niitä lautaselle muiden kanssa, etenkään omenoiden ja sitrushedelmien kanssa.Tämä nopeuttaa merkittävästi niiden pehmenemistä.Banaanit, kuten monet muut hedelmät, tuottavat eteeniä, joka auttaa niitä kypsymään.Jos lähistöllä on hedelmiä, jotka myös tuottavat sitä – ne värjäytyvät paljon nopeammin.Siksi on parasta säilyttää banaanit erikseen.Voit jopa kääriä heidän hännän kalvoon eteenin tuotannon lopettamiseksi.

    Emilia
    Emilia
    Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

    Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

    Viimeaikaiset kommentit