KotiKeittiö ja ruokailutilaLaita kurkkujen sijasta tätä vihannesta purkkiin: Kun hierot niitä, perhe hyppää niiden...

Laita kurkkujen sijasta tätä vihannesta purkkiin: Kun hierot niitä, perhe hyppää niiden kimppuun!

On se aika vuodesta, kun mietimme millaisia suolakurkkuja syömme syksyllä ja talvella .

Yleensä he tekevät makeaa suolakurkkua ja suolakurkkua , mutta tänä vuonna tarjoamme jotain erilaista.

Varatkaa näitä suolakurkkuja, sillä purkit katoavat hetkessä.

Kurkut, paprikat ja kesäkurpitsat ovat yleensä suolakurkkulistalla, mutta hapsuportaali neuvoi jotain muuta.

Niiden maku säilyy purkissa ja avataan vasta syksyllä tai talvella.

Mutta käy ilmi, että paitsi nämä ehdotukset ovat maukkaita ja ravitsevia..

Aliarvostettu vihannes, jonka maku voi ohittaa kaiken muun, on vihreät pavut.

Tällaisten säilykkeiden valmistaminen on nopeaa ja helppoa, ja kun ne on avattu, vihannekset ovat loistava lisä illalliselle.

Resepti vihreiden papusäilykkeiden valmistukseen

Ainesosat:

4 kg kidneypapuja.

suuria määriä tilliä.

4 valkosipulinkynttä.

4 laakerinlehteä.

4 jyvää maustepippuria.

ruokalusikallinen sinapinsiemeniä.

Ainekset marinadia varten:.

1 litra vettä.

2 kuppia 10 % alkoholietikkaa.

2 ruokalusikallista suolaa.

8 ruokalusikallista sokeria.

Valmistustapa:

Laita pavut isompaan kulhoon ja pese ne huolellisesti.

Ota se sitten pois ja kuivaa se..

Hankkiudu eroon myös päistä, ja voit tarvittaessa halkaista ne kahtia..

Pese purkit, steriloi ja kuivaa.

Varmista myös, että sinulla on yhteensopivat korkit.

Laita pala tilliä, valkosipulinkynsi, laakerinlehti ja maustepippuri jokaisen purkin pohjalle laita tilli, valkosipulinkynsi, laakerinlehti ja maustepippuri jokaisen purkin pohjalle.

Lisää myös pieni määrä sinapinsiemeniä..

Laita puhtaat pavut tiukasti purkkiin ja aloita marinadin valmistaminen..

Kaada vesi, etikka, suola ja sokeri kattilaan kaada vesi, etikka, suola ja sokeri.

Laita keskilämmölle ja keitä, kunnes ainekset ovat kypsiä ja liuenneet.

Kaada valmis neste purkkeihin ja sulje ne tiiviisti..

Aseta ne sitten kattilaan, joka on vuorattu teepyyhkeellä, peitä vedellä 3/4 purkkien korkeudesta ja pastöroi vielä 25 minuuttia..

Säilytä pavut viileässä paikassa.

Tarjoa lisukkeena illallisen kanssa tai välipalana.

Nauti!

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit