Kaikista hedelmäkakkuresepteistä tämä on perheemme suosikki.
Kuohkean leivonnaisen, herkullisen kerman ja virkistävien kirsikoiden yhdistelmä ei jätä ketään välinpitämättömäksi.
Herkullinen resepti kermaiseen hedelmäkakkuun youtube-kanavalta Recette rapide sucrée.
Tarve: Kakku, joka ei ole vielä valmis, mutta joka tapauksessa se ei ole vielä valmis:
(kupin tilavuus 250 ml).
3 munaa.
8 g vaniljasokeria (1 tl).
180 g raakasokeria (3/4 kupillista + 2 rkl).
120 ml kasviöljyä (1/2 kupillista).
120 ml kefiiriä (1/2 kupillista).
280 g tavallisia jauhoja (2 + 1/3 kuppia).
ripaus suolaa.
15 g leivinjauhetta (1 rkl).
Täytettä varten:.
300 g tuorejuustoa (1,25 kuppia).
3 rkl tomusokeria.
8 g vaniljasokeria (1 tl).
Pakastetut kirsikat.
1 muna.
Menettelytapa:
Lisää munat kulhoon. Kaada joukkoon sokeri ja vaniljasokeri.
Vatkaa sekoittimella kuohkeaksi vaahdoksi.
Kaada joukkoon öljy, kefiiri ja jatka vatkaamista.
Siivilöi jauhot leivinjauheen ja ripaus suolaa seokseen.
Vatkaa vatkaa sekoittimella.
Lisää erillisessä kulhossa tuorejuusto.
Lisää sitten muna, tomusokeri ja vaniljasokeri.
Sekoita huolellisesti haarukalla.
Kaada kerma konditoriapussiin.
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (27 x 18 cm).
Muotoile kermasta leivinpussin avulla ristikko.
Kasaa päälle kirsikoita.Aseta muotti esilämmitettyyn uuniin.
Paista 35-40 minuuttia 175 °C:ssa.
Paistamisen jälkeen poista kakku vuoasta.
Anna jäähtyä ja ripottele päälle tomusokeria..
Voidaan tarjoilla.
Toivotamme teille hyvää makua!
Video tutorial:.