KotiKeittiö ja ruokailutilaSulatatko lihaa tällä tavalla? Päästä yli HETI, ambulanssi voi viedä sinut pois!

Sulatatko lihaa tällä tavalla? Päästä yli HETI, ambulanssi voi viedä sinut pois!

Valmistatko lihaa lounaaksi ja haluatko sulattaa sen? Et ehkä edes tiedä, kuinka tärkeä tapa valitset sen tehdä.

Kuinka nopeasti sulattaa liha?

Usein kysymme itseltämme tämän kysymyksen, kun unohdamme ottaa lihan pakastimesta hyvissä ajoin, emmekä halua vieraiden tai perheen olevan nälkäisiä.

Osoittautuu, että tämä nopea sulatus menetelmä on pahin asia, jonka voit tehdä.

Haps-portaali neuvoo, kuinka lihaa ei saa koskaan pakastaa.

Sitten tietysti opit myös parhaan tavan tehdä se turvallisesti.

Tämä menetelmä lihan nopeaan sulattamiseen on kirjaimellisesti vaarallinen ja voit vahingoittaa terveyttäsi.

Siksi sinun ei pitäisi koskaan tehdä sitä, vaikka olisi vaara, että et pysty valmistamaan lounasta tai illallista ajoissa.

Älä koskaan pakasta lihaa näin!

Jokaiselle on varmaan käynyt niin, että liha on unohtunut ottaa pakastimesta hyvissä ajoin ennen sen valmistamista.

Sitten etsimme pikaratkaisuja.

Jotkut saattavat ajatella lihan laittamista paikkaan, jossa jääkerros sulaa mahdollisimman pian – esimerkiksi jäähdyttimessä.

Kuumalla jäähdyttimellä sulatetun lihan syöminen voi kuitenkin johtaa vakavaan myrkytykseen.

Varsinkin jos jätät sen sinne koko päiväksi.

Miksi tämä on huono idea?

Kun otat lihan pakastimesta, lämpötila on sama kaikkialla.

Erittäin korkeiden lämpötilojen pääsy lyhyessä ajassa voi aiheuttaa mätää lihan ulkoosissa.

Tämä on vaarallista terveydelle, ja siksi tämä lihan sulatusmenetelmä ei todellakaan ole sen arvoinen.

Kuinka sulattaa liha turvallisesti?

Paras ja turvallisin tapa sulattaa liha on sulattaa se vain jääkaapissa..

Siksi sinun tulee suunnitella lihan sulattamista 1 päivä ennen sen lämpökäsittelyä.

Sitten se lämpenee hitaasti ja lihassa ei tapahdu mädäntymisprosesseja..

Lihan voi myös sulattaa vedessä, mutta ei suoraan.

Aseta tiiviisti suljettu astia tai vetoketjullinen pussi lihan kanssa kylmään veteen ja sulatuksen aikana vaihda vesi useita kertoja, noin puolen tunnin välein..

Tämä menetelmä toimii ja on nopeampi kuin jääkaapissa sulattaminen.

Tietenkin on olemassa vielä nopeampi menetelmä, ja se on mikroaaltouuni.

Jos mikroaaltouunissasi on sulatustoiminto, helpompaa tapaa ei ole.

Tehokas käänteisen potin menetelmä

Vain harvat tietävät lihan sulatuksen käänteisen kattilan tempun, mutta se on loistava ja turvallinen menetelmä, joka ei vaaranna lihan laatua. .

Tämä temppu sopii aiemmin viipaleiksi tai pienemmiksi paloiksi leikatun lihan sulattamiseen.

Ensinnäkin, kun otamme lihan pakastimesta, se on jätettävä alkuperäiseen pussiin tai laitettava ruokaan sopivaan muovipussiin.

Se on yksinkertainen mutta erittäin tehokas menetelmä, jossa on välttämätöntä edetä seuraavasti. .

Tarvitsemme:

2 ruostumattomasta teräksestä valmistettua kattilaa.

vettä.

Toimenpide:

Otamme yhden ruukun ja asetamme sen työtasolle ylösalaisin. .

Sitten kaada vettä toiseen kattilaan..

Ja annoimme sen lämmetä liedellä. .

Nyt laitamme pakastetut palat tai lihapalat kattilan pohjalle , jotka käännettiin.

Laita kattila kuumaa vettä lihan päälle.

Ja anna sen seistä näin noin 5 minuuttia. .

Tänä aikana voit katsella lihan sulamista.

Jotta menetelmä toimisi, molempien ruukkujen on oltava ruostumatonta terästä. .

Nyt tiedät turvalliset sulatusmenetelmät ja unohdat muut nopeasti.

Onnea!

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit