Hapankakun tuoksu tuoksuu kauniisti koko asunnossa ja saa heti suun veteen.
Täydellinen hapantaikina ei ole tiedettä
Hedelmäkompotilla rikastettu kuohkea taikina on paras resepti kotitekoiseen piirakkaan.
Erinomainen resepti kotitekoiseen hapantaikinakakkuun hedelmillä portaalista pysznosci.
Täydellisen pörröinen, pehmeä kuin kuohari ja hellä – tällainen hapankakku on vastustamaton.
Jos lisäät hedelmiä ja kruunaa koko homman voikermamurulla, saat yksinkertaisesti täydellisen herkun.
Tämän reseptin avulla sinun ei tarvitse huolehtia kuivasta taikinasta tai hapattamattomasta hapantaikinasta.
Salaisuus on mittasuhteissa.
Täydellinen taikina nousee uunissa, on kuohkea ja herkän makuinen.
Salaisuus piilee ainesosien oikeassa suhteessa
Vaikka saattaa vaikuttaa siltä, että valmistuksessa ei ole mitään monimutkaista, silti monet ihmiset pelkäävät sitä.
Jopa „hapantaikinan harrastajat“voivat käsitellä yksinkertaista reseptiämme.
Oikein valitut mittasuhteet ovat onnistumisen tae.
Hedelmäkakun valmistamiseen tarvitsemme:
Hapatusta varten: : Hapatusta varten: : Hapatusta varten: : Hapatusta varten
1 kuppi maitoa.
1/2 pakettia tuorehiivaa (21 g).
1 rkl tavallisia jauhoja.
1 rkl rakeista sokeria.
Taikinaa varten:.
500 g tavallisia jauhoja.
1/2 kupillista raakasokeria.
100 g voita.
hedelmät.
3 munaa.
hapantaikinaa.
Jauhoista:.
1/2 kupillista tavallisia jauhoja.
1/2 kupillista tomusokeria.
100 g kylmää voita.
Menettely:
Aloita hapantaikinasta.Kuumenna kattilassa kuumenna maito ja sokeri.
Kun se on lämmin (mutta ei kuuma), lisää murennettu hiiva ja jauhot ja sekoita hyvin.
Aseta startteri sivuun lämpimään paikkaan 15 minuutiksi, jotta sen tilavuus kaksinkertaistuu.
Vatkaa munat ja sokeri tasaiseksi.Sulata voi kattilassa taikinaa varten.
Siivilöi jauhot kulhoon, lisää kananmunaseos, hapate ja vaivaa taikina.
Jos taikina on hyvin tahmea käsissä, lisää jauhoja.
Kaada lopuksi sulatettu ja jäähtynyt voi joukkoon, vaivaa hetki ja anna kohota lämpimässä paikassa tunnin ajan.
Kun aika on kulunut, siirrä taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille (20 x 30 cm).
Laita päälle hedelmiä – ne voivat olla joko tuoreita tai kompottia.
Jos kyseessä on kompostista saatu hedelmä, valuta se huolellisesti.
Annetaan seisottaa 10-15 minuuttia.
Valmista fritterit murentamalla kaikki ainekset kulhossa.
Kaada sitten muru kakun päälle.
Aseta leivinpelti 180 °C:een esilämmitettyyn uuniin.
Paista noin 30-35 minuuttia.
Voidaan tarjoilla.
Toivotamme teille hyvää makua!