KotiVinkkejä kotiinSekoita munat näin ja lisää tämä.Saat aikaan parasta munakokkelia

Sekoita munat näin ja lisää tämä.Saat aikaan parasta munakokkelia

Munakokkelia voi tehdä lapsi, mutta kaikki eivät saavuta täydellistä, kermaista ja unohtumatonta koostumusta.Miten valmistetaan maukasta munakokkelia, joka tekee päivästämme miellyttävämmän.

Mitä tarvitsemme munakokkelia varten?

  • Munia.
  • Voi (tai oliiviöljy).
  • suola.
  • Tärkeintä on käyttää tarttumatonta pannua ja silikonilastaa.Se on hämmästyttävän joustava eikä tuhoa hienosti kiehautettujen munien rakennetta.

    Näin me teemme sen

    Riko munat kulhoon ja lisää suola.Vatkaa haarukalla (samalla tavalla kuin kiehauttamalla munia pihvejä varten), kunnes ne ovat hyvin sekoittuneet.Anna sitten munien levätä 5 – 10 minuuttia, tänä aikana suola vaikuttaa joihinkin munien proteiineihin, lopputulos on rapeampi.Kuumenna voi (tai vaalea hedelmäinen oliiviöljy) pannulla.

    Tärkein asia? Alhainen lämpötila!

    Jos valmistat munakokkelin korkeassa lämpötilassa, siitä tulee kuivaa, halkeilevaa ja mautonta.Avainasemassa on matala liekki.Paistinpannun tulisi käydä neljänneksestä kolmannekseen tehosta.

    Oikea sekoitustekniikka

    Kun olet kaatanut munat pannulle, kierrä ensin lastalla pannun reunoja johdonmukaisesti, pysähtymättä, kun munat alkavat paksuuntua, siirry kiertelystä pitkiin iskuihin pannun ympäri.Kun munat ovat hieman jähmettyneet, mutta näyttävät vielä märiltä, ota pannu pois liedeltä.Jäännöslämpö kypsentää ne, „kypsennä loppuun&#8220.

    Miten munakokkelia tarjoillaan

  • Paahdetun leivän tai tuoreen kotitekoisen leivän päällä levitteenä, ripottele päälle ruohosipulia.
  • Tilliä sekoitettuna kananmuniin keittämisen loppuvaiheessa.
  • Juustoisella tavalla.Sekoita kypsennyksen jälkeen juustoraaste (vuohen- tai cheddarjuusto) seokseen.
  • Makkaran tai pekonin kanssa.
  • Savulohen ja tillin kanssa.Tarjoile munat lautaselle ja koristele kuivattujen lohenpalojen ja tillien oksilla.
  • Tortillassa tai pitaleivässä.
  • Paahtoleivän päällä avokadon kanssa.
  • Emilia
    Emilia
    Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

    Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

    Viimeaikaiset kommentit