KotiKeittiö ja ruokailutilaTALIANKSY-leivän resepti ilman vaivaamista vain 3 ainesosalla: TAKUU helpoin tapa leipoa kotitekoista...

TALIANKSY-leivän resepti ilman vaivaamista vain 3 ainesosalla: TAKUU helpoin tapa leipoa kotitekoista leipää!

Tarjoamme sinulle fantastisen yksinkertaisen leivän, joka leivotaan kattilassa.

Koska tiedän tämän reseptin, en osta enää leipää kaupasta.

Yksinkertainen resepti mitä herkullisimpaan kotitekoiseen leipään Emma&#8217s Goodies youtube-kanavalta.

Tarve: Kokeile, miten voit tehdä leivän, joka ei ole vielä valmis:

1,25 kuppia haaleaa vettä (300 g).

2,5 tl suolaa.

2 teelusikallista kuivahiivaa (7 g).

3 kuppia yleiskäyttöisiä jauhoja (420 g).

Menettelytapa:

Kaada lämmintä vettä syvään kulhoon.

Kaada joukkoon suolaa ja lisää hiiva.

Sekoita, kunnes hiiva on liuennut.

Lisää jauhot seokseen, sekoita hyvin haarukalla.

Vaivaa vaivaa tahmeaa taikinaa käsilläsi.Peitä kulho, jossa taikina on, lautasella.

Anna 6 tuntia kohota.

Valmista toinen leipä eri menetelmällä – venyttämällä ja taittelemalla taikinaa.

Käytä samoja aineksia kuin edelliseen taikinaan.

Kaada vesi kulhoon, lisää suola ja hiiva.

Sekoita seosta, kunnes hiiva on liuennut.

Kaada joukkoon jauhot ja sekoita, kunnes ainekset ovat yhdistyneet.

Vaivaa taikina ja peitä kulho lautasella.

Puolen tunnin välein nosta taikina märällä kädellä ja käännä toiselle puolelle (katso video).

Taita taikina neljä kertaa (kummallekin puolelle).

Toista tämä prosessi 4-5 kertaa.Aseta vuoka uuniin.Anna sen lämmetä 215 °C:een 15 minuutin ajan.

Kun aika on kulunut, poista kattila uunista ja ripottele pohjaan jauhoja.

Aseta sitten taikina kattilaan, tee syvennys keskelle ja ripottele päälle jauhoja.

Peitä kattila kannella ja laita se uuniin. Paista 30-35 minuuttia 215 °C:ssa.

Kun aika on kulunut, poista kansi ja laske lämpötila 205 °C:een.

Paista vielä 10-20 minuuttia, kunnes kuori on kullanruskea.

Kun leipä on paistettu, siirrä se ritilälle ja anna jäähtyä kokonaan.

Taittele taikina märällä kädellä pari kertaa päälleen, kun olet antanut sen kohota 6 tuntia.

Aseta sitten taikina jauhotettuun astiaan, tee syvennys ja ripottele päälle jauhoja.

Paista leipä samalla tavalla kuin edellinen.

Voimme tarjoilla.

Toivotamme teille hyvää makua!

Video-ohjeet.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit