KotiVinkkejä kotiinMiten pestä rantapyyhkeet? Lämpötila ja pesuaineen määrä ovat avainasemassa

Miten pestä rantapyyhkeet? Lämpötila ja pesuaineen määrä ovat avainasemassa

23. 07. 2024 (Kuva: yksityinen arkisto).

Rantapyyhe on välttämätön kumppani kesän rentoutumiseen veden äärellä.Valitettavasti se on erityisen altis lialle, varsinkin jos se asetetaan suoraan hiekalle tai ruohikolle.Jotta rantapyyhe kuitenkin palvelisi meitä monta vuodenaikaa, siitä on huolehdittava asianmukaisesti.Tässä kerrotaan, miten pyyhkeet pestään oikein.

Onko uusi pyyhe tarpeen pestä ennen käyttöä? Lisää yksi tuote pesukoneeseen

Rantapyyhe kannattaa pestä ensimmäisen kerran heti sen ostamisen jälkeen.Se Sisältää esihuuhtelun, jota seuraa pesu pienellä etikalla.Tämä yksinkertainen vaihe poistaa pyyhkeen pinnalla mahdollisesti olevat kemikaalijäämät ja estää myös tahrojen syntymisen.

Lue ennen pyyhkeen pesua valmistajan suositukset etiketistä. Löydät tärkeitä tietoja muun muassa optimaalisesta pesulämpötilasta.

Miten rantapyyhkeet ja rantapyyhkeet pestään? Noudata näitä yksinkertaisia sääntöjä

Rannalta palattuamme ennen pyyhkeen heittämistä pesukoneeseen meidän tulisi ravistaa sitä kunnolla ja poistaa sitten vaikeasti poistettavat tahrat.

Rantapyyhkeet tulisi pestä erikseen.Vältä rantapyyhkeiden pesemistä muiden materiaalien, erityisesti vetoketjulla varustettujen vaatteiden kanssa, sillä ne voivat vahingoittaa kuituja.

Kun peset rantapyyhkeitä, pesukone tulisi täyttää enintään rummun puoliväliin. Muista, että oikean pesuohjelman valitseminen on avainasemassa laadukkaan pyyhkeen säilyttämisessä. On suositeltavaa käyttää puuvillaohjelmaa ja lisähuuhteluvaihtoehtoa.

  • Rantapyyhkeitä ei tarvitse pestä jokaisen käyttökerran jälkeen, kunhan niitä käytetään vain vartalon kuivaamiseen. Yleensä ne tarvitsee vain pestä muutaman päivän välein tai muutaman käyttökerran jälkeen ..
  • Tilanne on erilainen, jos laitat pyyhkeen tai kylpypyyhkeen suoraan hiekalle tai ruohikolle ja käytät sitä auringonottoon. Pese tällaiset pyyhkeet jokaisen käytön jälkeen.
  • Missä lämpötilassa rantapyyhe pitäisi pestä? Mitä pesuaineita pitäisi käyttää?

    Rantapyyhkeet pestään parhaiten puuvillakankaille tarkoitetuilla miedoilla pesuaineilla.Siksi kannattaa välttää tuotteita, jotka sisältävät valkaisuaineita tai voimakkaita kemikaaleja jotka voivat vahingoittaa kuituja.

    Muista, ettet liioittele pesuaineen määrää, sillä se voi jättää pyyhkeisiin jäämiä, jotka vaikuttavat haitallisesti niiden pehmeyteen ja imukykyyn. Jos käytät kemiallisia pesuaineita, kannattaa annostusta pienentää 1/3 tai 1/4 suositellusta määrästä.

    Tavallinen pesulämpötila on 40 tai 60 astetta C, mutta on parasta noudattaa tuotteen etiketissä olevia suosituksia.Pyyhkeiden peseminen liian korkeassa lämpötilassa voi aiheuttaa kuitujen kutistumista ja pehmeyden menettämistä. Pyyhkeiden pesu liian alhaisessa lämpötilassa, esim. 30 celsiusasteen liian kuumassa lämpötilassa voi kuitenkin johtaa bakteerien ja homeen muodostumiseen, mikä voi aiheuttaa epämiellyttävää hajua.

    On myös muistettava, ettei pesukonetta saa ylikuormittaa.Pyyhkeissä on oltava riittävästi tilaa, jotta ne voidaan pestä ja huuhdella vapaasti.

    Kuivaa pyyhe pesun jälkeen mieluiten ulkona, mutta ei suorassa auringonvalossa, jotta värit eivät haalistu.Voit käyttää myös pyykinkuivaajaa alhaisessa lämpötilassa.

    Emilia
    Emilia
    Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

    Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

    Viimeaikaiset kommentit