KotiVinkkejä kotiinKova ja vankka.Tällaisia kurkkuistasi tulee, jos et unohda yhtä tärkeää vaihetta.Tämä on...

Kova ja vankka.Tällaisia kurkkuistasi tulee, jos et unohda yhtä tärkeää vaihetta.Tämä on avain menestykseen

12. 8. 2024 (Kuva: shutterstock.com/Viktorya Telminova).

Kurkkukausi alkaa heinäkuussa ja kestää syksyyn.Tähän aikaan on hyvä tehdä purkkeja talven varalle.Eihän ole mitään parempaa kuin mehukas kurkku illalliseksi.Mutta se on osattava tehdä oikein.Kuinka kauan kurkkuja pitäisi liottaa ennen marinointia?.

Kurkut ovat epäilemättä yksi Slovakian suosituimmista suolakurkkuista.Itse valmistaminen on kuitenkin joillekin haaste.Mitä kannattaa tietää? Ennen kuin aloitat marinoinnin, ota selvää, kuinka kauan kurkkuja pitää liottaa ennen marinointia ja mitä pitää tehdä, jotta ne pysyvät kiinteinä ja rapeina.

Kuinka kauan liottaa kurkkuja ennen marinointia? Lue lisää hyväksi havaituista menetelmistä

Itse tehtyjen säilykkeiden valmistaminen on paras tapa säilyttää lempivihanneksesi maku. Niiden tekeminen on erittäin helppoa ja tuo suurta tyydytystä kuukausien odottelun jälkeen.Valitettavasti käy niin, että teemme prosessin aikana pienen virheen, eikä suolakurkku kelpaa enää mihinkään. On olemassa useita tapoja varmistaa, että suolakurkkuista tulee aina rapeita ja kiinteitä.

Avainasemassa on kunnollinen liotus.Pese suolakurkut huolellisesti ja jätä ne sitten kylmään veteen useiksi tunneiksi.Näin ne on helpompi puhdistaa.Lisäksi suolakurkut ovat peittauksen jälkeen kiinteitä ja rapeita. On hyvä idea „kylvettää&#8220niitä&#8220 noin kahdesta neljään tuntia ennen kuin ne laitetaan astiaan.

Kotitekoinen suolakurkkuresepti.Ne maistuvat suolakurkkujen jälkeen kuin kultaa

On äärimmäisen tärkeää valita oikeat yksilöt. Sinun on huolehdittava niiden tuoreudesta – ihanteellisinta olisi, että ne olisi poimittu muutama tunti ennen marinointiprosessin aloittamista. Kurkut omasta puutarhasta ovat hyviä, mutta jos sinulla ei ole tätä mahdollisuutta, kannattaa käyttää luotettavaa lähdettä.

Ainekset.

  • Yksi kilo keskikokoisia kurkkuja.
  • 1 suuri valkosipuli.
  • 2-3 oksaa tilliä.
  • lusikallinen sinapinsiemeniä.
  • 2-3 laakerinlehteä.
  • 3-4 jyvää maustepippuria.
  • 3-4 litraa vettä.
  • 6 ruokalusikallista joditonta suolaa.
  • Vaiheittainen valmistelu:.

    Puhdista kurkut ensin perusteellisesti, erityisesti niiden päät, sillä niihin kerääntyy mielellään multaa.Jätä ne kylmään veteen muutamaksi tunniksi, kunnes ne kovettuvat.Valmistele sillä välin purkit, ne on hyvä pestä etukäteen astianpesukoneessa.

    Kuori valkosipuli ja leikkaa kukin kynsi puoliksi.Laita kuhunkin purkkiin muutama valkosipulin puolikas, tillivarsi, laakerinlehti sekä muutama maustepippuri ja sinapinsiemen.Lisää liotetut kurkut ja peitä ne toisella kerroksella mausteita.

    Kiehauta kattilassa vesi ja suola ja sekoita, kunnes vesi on täysin liuennut.Kaada vielä kuuma neste purkkeihin ja kaada se kurkkujen päälle.Peitä sitten jokainen purkki harsolla tai kankaalla ja sido kuminauhalla.

    Aseta purkit lämpimään paikkaan vähintään 12 tunniksi.Muista, että käymisprosessi voi kestää kauemmin.Kun kurkut alkavat tämän ajan kuluttua käydä, siirrä ne viileämpään paikkaan.Voit säilyttää säilykkeitä tällä tavoin useita kuukausia.

    Emilia
    Emilia
    Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

    Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

    Viimeaikaiset kommentit