KotiKeittiö ja ruokailutilaSe on lyömätön paahtoleipää varten: Ylellinen paprikalevite valkosipulilla, kotisadosta!

Se on lyömätön paahtoleipää varten: Ylellinen paprikalevite valkosipulilla, kotisadosta!

Kasvatan paprikaa joka vuosi, mutta tuoreet eivät ole täällä kovin suosittuja.

Teen lechoa ja siitä upeimman kotitekoisen levitteen.

Se on lyömätön paahtoleivän päällä, mutta myös kastikkeet maistuvat hyvältä, ja laitan sitä myös pastan päälle.

Tarvitsemme:

2 kg pippuria.

150 g tomaattipyreetä (mieluiten kotitekoista) – voimme käyttää myös kuorittuja tomaatteja.

5 valkosipulinkynttä.

100 ml etikkaa.

4 kuumaa paprikaa (tai riippuen kuinka mausteisen haluat levitteen olevan).

2-3 teelusikallista suolaa.

50 g kidesokeria.

Toimenpide:

Pese paprika.

Poista varret ja ytimet.

Puhdista valkosipuli.

Kuten paprikat, valmistamme myös kuumat paprikat.

Jauha nyt kaikki ainekset lihamyllyssä.

Lisää suola, sokeri ja paine.

Lisää etikka.

Sekoita huolellisesti.

Lado levite kerroksittain puhtaisiin purkkeihin.

Suljemme tiukasti.

Steriloimme 85 asteen lämpötilassa 25 minuuttia.

Anna sen sitten jäähtyä.

Säilytä viileässä, pimeässä paikassa.

Levitettä voi kestää kokonaisen vuoden, eli kunhan ei syö sitä siihen asti (se tapahtuu aina täällä :-D).

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit