KotiKeittiö ja ruokailutilaKuinka tehdä pannukakkuja niin, että ne ovat poikkeuksellisen pehmeitä ja kuohkeita? Lisää...

Kuinka tehdä pannukakkuja niin, että ne ovat poikkeuksellisen pehmeitä ja kuohkeita? Lisää yksi SALAINEN ainesosani ja tunnet eron heti!

Jos luulet, että nämä pannukakut on tehty hiilihapotetulla vedellä, olet väärässä.

Vaikka tämä lisäys itse asiassa lisää taikinaan tilavuutta, tämä artikkeli opettaa sinulle erilainen menettely. .

Käytämme tässä reseptissä täysin eri ainesosaa..

Isoäidillämme oli tapana lisätä sitä pannukakkuihin

Muistan, että isoäitini lisäsi tätä ainesosaa pannukakkutaikinaan, ja se on tavallista hiivaa.Tämä ainesosa tekee pannukakkuista, kuten mistä tahansa muustakin leivonnasta, pörröisistä, pyszności-portaali neuvoi sen käyttöä.

Jos pidät nopeista ratkaisuista, valitse pikahiiva , jonka ei tarvitse valmistaa ensin hiivaa.

Se ei ole mitään vaikeaa ja vaikutus ylittää odotukset..

Mitä lisätä taikinaan, jotta pannukakut ovat kuohkeat?

Täydellisen pannukakkutaikinan valmistaminen on helppoa , ja sinulla on useita vaihtoehtoja tehdä pannukakuista erityisen pörröisiä ja herkullisia.

Tuomme sinulle perinteisen reseptin sekä reseptin pannukakkuihin, joihin on lisätty hapantaikina.

Tarvitset 15 herkullisen pannukakun valmistukseen:

2 kupillista maitoa.

1 kuppi vettä.

2 munaa.

2 kuppia tavallisia jauhoja.

2 ruokalusikallista öljyä.

ripaus suolaa.

Toimenpide:

Kun kaikki ainekset on sekoitettu perusteellisesti, anna taikinan vetäytyä noin 40 minuuttia. .

Taikinan tulisi olla paksua kermaa..

Paista ne hyvin kuumennetussa pannussa pienessä rasvamäärässä. .

Jos haluat yllättää läheisesi, ota odottamaton askel ja lisää hiiva klassiseen pannukakkutaikinareseptiin.

Tuloksena on pannukakkuja, jotka ovat poikkeuksellisen pehmeitä ja pörröisiä.

Teet hiivapannukakkuja kuten muutkin.

Kuumenna maito ja vesi (niin, että lämpötila ei ylitä 40 astetta).

Sitten lisää kaksi munaa ja sekoita kaikki.

Sitten lisätään kuivahiiva, siivilöity jauhot leivinjauheella ja lusikallinen sokeria.

Sekoitamme taikinan perusteellisesti , jotta ei muodostu kokkareita.

Valmis pannukakkutaikina jätä sivuun 45 minuutiksi..

Peitä ne pyyhkeellä.

Tämän ajan kuluttua valmistetut pannukakut paistamme molemmin puolin kullanruskeiksi..

Lisää vinkkejä pörröisiin pannukakkuihin:

Siivilöi jauhot: Siivilöi jauhot estääksesi kokkareiden muodostumisen ja tehdä taikinasta sileää ja kuohkeaa.

Anna taikinan levätä: Anna taikinan levätä hetki ennen paistamista, jotta jauhot ja muut ainekset sekoittuvat ja tekevät taikinasta kuohkeamman.

Oikea kattilan lämpötila : Kuumenna pannu keskilämmölle.Liian korkea lämpötila saa pannukakut palamaan ulkopuolelta ja raakoja sisältä.

Vähemmän taikinaa vuokaan: Kaada vähemmän taikinaa pannulle, jotta pannukakut leviävät tasaisesti ja turvoavat.

Hyvää ruokahalua!

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit