KotiKeittiö ja ruokailutilaHanki sianlihakurryn sijaan eri lihaa nuudeleihin: ne ovat niin maukkaita, että ansaitsevat...

Hanki sianlihakurryn sijaan eri lihaa nuudeleihin: ne ovat niin maukkaita, että ansaitsevat mitalin!

Bravčové rezne on klassinen slovakialainen ruokalaji, joka nauttii suurta suosiota.

Maukkaat, mehukkaat ja täynnä makua , ne sopivat täydellisesti perheen jokapäiväiseen lounaaseen, mutta myös erityisiin tilaisuuksiin.

Talonpoikaisnuudeliversio nostaa tämän ruokalajin uudelle tasolle.

Täydellisten talonpoikaistyyppisten possun kaulaleikkeleiden valmistaminen pysznoscin reseptistä vaatii laadukasta lihaa, sopivia mausteita ja oikeita kulinaarisia tekniikoita..

Jokainen yksityiskohta on tärkeä , lihan marinoinnista sen paistamiseen.

Talonpoikaisleikkeleiden pohjana on sianlihan niska , jonka rasvan ja lihan suhde on ihanteellinen, mikä takaa poikkeuksellisen mehevän ruoan.

Tarvitset myös maidosta ja mausteista koostuvaa marinadia nuudeleiden valmistukseen.

Tuorepippuri, valkosipulirakeet ja pieni määrä suolaa riittävät.

Lihan on annettava olla marinadissa useita tunteja, mieluiten yön yli , jotta se saa pehmeän rakenteen ja jotta se saa makua.

Marinoinnin jälkeen possun niska valutetaan, mutta ei taputella paperipyyhkeellä kuivaksi, jotta mausteet eivät poistuisi.

Avain täydelliseen päällysteeseen on perusteellinen päällystäminen ja nopea paistaminen hyvin kuumennetussa rasvassa , mikä estää ylimääräisen öljyn imeytymisen.

Liian korkea lämpötila voi aiheuttaa palamisen, kun taas liian matala lämpötila voi johtaa lihan kyllästymiseen rasvalla.

Ainesosat:

4 viipaletta sianlihan niskaa.

700 ml maitoa.

1 tl rakeistettua valkosipulia.

tuoretta mustapippuria.

suolaa maun mukaan.

2 munaa.

sileät jauhot.

leivänmuruja.

Paistorasvaa, mieluiten silavaa.

Valmistelu.

Aseta sianlihan niska tasaiseen astiaan.

Ripottele valkosipulia, suolaa ja vastajauhettua pippuria.

Kaada maito niin, että neste peittää lihapalat perusteellisesti.

Aseta sivuun 12 tunniksi jääkaappiin.

Valuta liha ja valmistele kolme astiaa – yksi astia korppujauhoja (on hyvä lisätä mausteita), yksi jauhoja ja yksi vatkattuja munia.

Kuumenna rasva paistinpannussa ..

Kuorruta leikkeleet ensin jauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa .

Paista välittömästi kunnes ne ovat kullanruskeita molemmin puolin.

Nämä talonpoikaistyyppiset nuudelit ovat täydellinen tapa tuoda pala slovakialaista perinnettä keittiöön ja ilahduttaa perhettä ja ystäviä herkullisella aterialla.

Nauttikaa!

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit