KotiVinkkejä kotiinÄlä tee näitä virheitä tai et koskaan laihduta.Se ei ole vaikeaa

Älä tee näitä virheitä tai et koskaan laihduta.Se ei ole vaikeaa

Oletko taas uudella dieetillä, tuntuu kuin olisit kokeillut kaikkea ja painosi on edelleen paikallaan? Valitettavasti monet ihmiset kokevat samanlaisia ongelmia.Jotta voit laihtua pysyvästi, sinun on noudatettava ruokavaliota, jossa on kohtuullinen kalorivaje.Koko laihdutusprosessiin vaikuttavat kuitenkin lisäksi monet muut tekijät, jotka viime kädessä määräävät ruokavalion onnistumisen.

Tässä artikkelissa käsittelemme viittä tärkeintä seikkaa, jotka aiheuttavat laihdutusruokavalion epäonnistumisen.

Miten suunnitella terveellinen laihdutusruokavalio?

Jotkut ihmiset, jotka haluavat pudottaa muutaman ylimääräisen kilon, asettavat tietyn päivän, jolloin he aloittavat ruokavalionsa – seuraavana maanantaina, kuukauden ensimmäisenä päivänä tai uutena vuotena.Yleensä tämä on laihdutussuunnittelun loppu.Valitettavasti tämä seikka yksinään voi tuomita ruokavalion epäonnistumiseen.

Painonpudotus on prosessi, johon pitää valmistautua.Vertailun vuoksi, emme yleensä lähde lomalle yhdessä yössä – varaamatta majoitusta, lentolippuja tai kokoamatta matkasuunnitelmaa.Sama pätee painonpudotukseen.

Voit tietysti merkitä kalenteriisi tietyn päivämäärän, jolloin aloitat yksilöllisen laihdutusohjelmasi, mutta sen lisäksi huolehdi muutamasta keskeisestä seikasta, jotka tekevät laihdutuksesi lopputuloksesta tyydyttävän:

● Aseta realistinen tavoite ruokavaliollesi.

● Tarkista useimmin käyttämiesi tuotteiden kaloripitoisuus.

● Ota selvää, miten voit varmistaa, että ateriat ovat täyttäviä ja ravitsevia.

● Määritä kaloritarpeesi ja säädä alijäämääsi sen perusteella.

Opettele suunnittelemaan ateriat etukäteen ja laatimaan ostoslistoja.

● Suunnittele, mitä terveellisiä elintarvikkeita voit sisällyttää ruokavalioosi (muista ottaa muutokset käyttöön vähitellen).

● Mieti, mistä liikunnasta nautit eniten, ja määritä päivät, jolloin harrastat sitä vähintään 30 minuuttia.

Mikä tekee laihduttamisesta vaikeinta?

Jos olet varmistanut, että olet valmistautunut laihdutuskuuriin kunnolla, ota selvää, mikä voi vaikuttaa negatiivisesti ruokavalion kulkuun ja lopputulokseen.

1.Väärä kalori- ja energiavaje.

Määrittääksesi päivittäisen kaloritarpeesi, sinun on tiedettävä muutama keskeinen parametri, kuten

● Ikä,.

● korkeus,.

● kehon paino,.

● fyysisen aktiivisuuden aste (tekijä).

Nämä arvot on liitettävä sopivaan kaavaan, kuten Harris-Benedictin kaavaan, jolla lasketaan päivittäinen energiantarve.Valitettavasti monet ihmiset tekevät tässä yhteydessä yhden virheen, joka johtaa huonosti valittuun kaloriruokavalioon, ja se on taipumus yliarvioida aktiivisuustaso.Tuloksena on kalorien ylijäämä ruokavaliossa alijäämän sijasta, huolimatta saaduista laskelmista, mikä tekee laihtumisesta mahdotonta.

2.Piilokalorit.

Kun siirrymme terveelliseen ruokavalioon, alamme etsiä terveellisempiä tuotteita, jotka auttavat meitä saavuttamaan unelmiemme fysiikkatulokset.Kuten käy ilmi, monet niistä sisältävät myös paljon kaloreita terveyshyödyistään huolimatta.Puhumme tuotteista, kuten esim:

● pähkinät,.

● kuivatut hedelmät.

● maapähkinävoi.

● tumma suklaa,.

● proteiinipatukat,.

● täysjyväleipä, jossa on siemeniä.

Näitä elintarvikkeita voidaan sisällyttää laihdutusruokavalioon, mutta kohtuudella.Niissä on muun muassa runsaasti kuitua, vitamiineja ja kivennäisaineita, mutta ne sisältävät myös paljon kaloreita.Esimerkiksi yksi ruokalusikallinen maapähkinävoita sisältää noin 140 kcal.Vertailun vuoksi kolme lasillista mansikoita antaa saman määrän kaloreita.

Kiinnitä huomiota myös sopiviksi tai kevyiksi suositeltuihin tuotteisiin.Useimmat niistä saattavat olla täydennettyjä esimerkiksi kuiduilla tai vitamiineilla, mutta sisältävät suuria määriä rasvaa tai

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit