KotiVinkkejä kotiinLiota paperipyyhe siihen ja aseta se tiivisteen alle.Unohdat pesukoneen epämiellyttävän hajun

Liota paperipyyhe siihen ja aseta se tiivisteen alle.Unohdat pesukoneen epämiellyttävän hajun

21. 7. 2024 (Kuva: shutterstock.com/Romashko Yuliia).

Home on useimmiten vastuussa pesukoneen epämiellyttävistä hajuista.Sitä esiintyy, kun laitetta käytetään, kun sen hoito on epäasianmukaista.Onneksi on olemassa kotikonsti, jolla pääset eroon homeesta pesukoneestasi.Liota paperipyyhe siihen ja aseta se tiivisteen alle.Unohdat ärsyttävän ongelman.

Pesukoneen säännöllinen puhdistaminen on erittäin tärkeää, sillä laiminlyötyyn laitteeseen ilmestyy ennemmin tai myöhemmin hometta. Home ei aina näy paljaalla silmällä.Hometta voi esiintyä vaikeasti saavutettavissa paikoissa, kuten rummun tiivisteessä, mutta tunnistat sen epämiellyttävästä homeenhajusta.

Reagoi heti, kun huomaat sen, sillä pesukoneessa oleva home on terveydelle haitallista.Sinun ei tarvitse kuluttaa omaisuutta päästäksesi lopullisesti eroon homeesta. Sinun tarvitsee vain käyttää yksinkertaista kotikonstia.

Mistä pesukoneessa oleva home tulee? Epämiellyttävän hajun syyt

Pesukoneessa oleva home johtuu laitteen väärästä hoidosta.Jotkut luulevat, että laite puhdistaa itse itsensä, mikä on hölynpölyä.Vaatteiden mukana siihen joutuu erilaisia epäpuhtauksia.

Kyseessä on.Kankaista huuhtoutuvista ruoanjäämistä, mudasta tai hiestä, joista osa kertyy pesukoneen osiin, (loput putkiin ja viemäriin). Myös niihin näennäisesti näkymättömiin, ts.j.pesukoneen tiivisteissä, joissa viihtyvät bakteerit, jotka voivat aiheuttaa hometta ja epämiellyttäviä hajuja.

Miten hoidat pesukonettasi homeen välttämiseksi? Nämä vaiheet ovat olennaisia

On yleisesti tiedossa, että ennaltaehkäisy on parempi kuin hoito.Miten pesukoneesta huolehditaan homeen estämiseksi? Yksi perusasioista, jotka on hyvä muistaa, on jättää ovi auki, kun tyhjennät pesukoneen, jotta sisäpuoli voi kuivua pesun jälkeen.

Pyyhi tiiviste lisäksi kuivalla liinalla.Puhdista säännöllisesti kaikki pesukoneen osat: rumpu, nestelaatikko ja suodatin. Voit käyttää tähän kotikonsteja, kuten astianpesuainetabletteja ensimmäisen puhdistamiseen ja etikkaa kahteen muuhun.

Miten poistaa home pesukoneesta? Liota pyyhe siihen ja laita se tiivisteen alle

Jos pesukoneessa on jo esiintynyt hometta, tarvitaan tiukempia toimenpiteitä.On kuitenkin olemassa yksinkertainen temppu, jolla pääset eroon ärsyttävästä homeongelmasta ja homeenhajusta. Liota paperipyyhe valkaisuaineeseen ja aseta se tiivisteen alle muutamaksi tunniksi.Poista pyyhe 4 – 5 tunnin kuluttua ja pyyhi purukumi puhtaalla liinalla.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit