KotiVinkkejä kotiinPese halvemmalla ja ilman kemikaaleja.Kokeile saippuapähkinöitä

Pese halvemmalla ja ilman kemikaaleja.Kokeile saippuapähkinöitä

Viime vuosina monet kuluttajat ovat alkaneet ymmärtää, että perinteisillä puhdistustuotteilla on usein luonnollisia vaihtoehtoja, jotka eivät ole pelkästään ympäristöystävällisempiä, vaan myös lompakkoamme.Yksi tällainen löytö on pesupähkinät, joilla voidaan menestyksekkäästi korvata tavalliset pesujauheet..

Saippuapähkinät, jotka tunnetaan myös nimellä saippuapähkinät, ovat peräisin puista ja muistuttavat ensi silmäyksellä eksoottisia hedelmiä, kuten litsiä.Toisin kuin hän, niitä ei kuitenkaan syödä, vaan niitä käytetään pesuun ja siivoamiseen.Niiden hinta vaihtelee 6-12 euron välillä kilolta, mikä tekee niistä kätevän vaihtoehdon kemiallisille pesuaineille.Joten miten näitä pähkinöitä käytetään ja mihin ne ovat hyviä?

Mikä tekee pesupähkinöistä niin tehokkaita?.

Saippuapähkinät sisältävät saponiineja – luonnollisia puhdistusaineita, jotka vaahtoutuvat hyvin joutuessaan kosketuksiin veden kanssa ja poistavat tehokkaasti lian vaatteista.Vaikka nämä pähkinät ovat suosittuja luomutuotteissa, niiden suora käyttö pyykinpesussa on monille tuntematon.Ne soveltuvat kaikenlaisten vaatteiden pesuun valkoisista värillisiin ja niitä löytyy luomutuotteista tai netistä.

Kuinka niitä käytetään?.

Sinun tarvitsee vain ottaa viisi pyykkipähkinää, laittaa ne puuvilla- tai pellavapussiin ja lisätä ne pyykkiin pesukoneessa.Pähkinät selviävät helposti lian kanssa jopa alhaisissa lämpötiloissa.Anna niiden kuivua pesun jälkeen ja käytä niitä toistuvasti – jopa kuusi kertaa.Kun ne menettävät tehokkuutensa, ne pehmenevät ja muuttuvat harmaiksi.

Yleinen kotitalouskäyttö.

Pesupähkinät eivät kuitenkaan ole vain pesua varten.Niistä voit valmistaa luonnollisen puhdistusliuoksen eri pinnoille tai käyttää niitä hellävaraisena vartalon- ja hiustenpesuna.Toimenpide on yksinkertainen: keitä kymmentä pähkinää puolessa litrassa vettä kymmenen minuuttia, anna niiden jäähtyä, siivilöi ja kaada pumpulla varustettuun pulloon.Näin saat yleispuhdistusaineen, jota voit käyttää keittiöstä kylpyhuoneeseen.

Kokeile pähkinöiden pesua ja ota selvää, mitä hyötyä niistä on kotitaloudellesi, mutta myös ympäristöllesi.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit