KotiVinkkejä kotiinIvy ei koskaan kasvanut näin kauniisti.Minun täytyi vain kastella sitä tällä erityisellä...

Ivy ei koskaan kasvanut näin kauniisti.Minun täytyi vain kastella sitä tällä erityisellä valmisteella

16. 8. 2024 (Kuva: shutterstock/ArtBackground).

Muuttit ovat reheviä kasveja, joilla on pitkät varret ja jotka näyttävät upealta kotonasi.Ne ovat nopeasti kasvavia, ikivihreitä kasveja, jotka haluavat kiivetä ympäristöönsä tai roikkua ruukun reunan yli.Kodin erityispiirteillä ne kasvavat hulluiksi..

Ivy on viehättävä kiipeilykasvi, jota käytetään usein peitekasvina ulkona, mutta myös koristekasvina kotona.Tämä nopeasti kasvava, ikivihreä yksivuotinen kasvi kiipeää mielellään aitojen, puiden ja vapaasti maahan.Se näyttää hyvältä ripustettuna hyllyille, ikkunalaudoille tai ripustimille.Se kasvaa kuin hulluna kotimenetelmillä.

Peruna- tai riisivesi voi tehdä ihmeitä paitsi muratilla

Säilytä keittovesi perunoiden tai riisin kypsennyksen jälkeen.Anna veden jäähtyä ja käytä sitä sitten kasvien kastamiseen.Kasvin tarpeista riippuen voit tehdä tämän 2–4 viikon välein.Voit kastella murattia sillä vaikka kerran kuukaudessa. Peruna- ja riisivesi sisältää kaliumia, kalsiumia ja muita tärkeitä kivennäisaineita, jotka tekevät siitä erinomaisen luonnollisen lannoitteen..

Älä heitä munankuorta pois.Ne ovat hyödyllisiä täydellisen lannoitteen valmistamiseen

Säilytä 4-6 munan kuoret, pese ne hyvin ja anna kuivua. Rikkaa kuoret pieniksi paloiksi ja jätä ne litraan vettä vuorokaudeksi. Siivilöi vesi ja käytä sitä kerran tai kahdesti kuukaudessa huonekasvien kastamiseen.Vaihtelet tiheyttä ruukun koon ja kasvin kasvunopeuden mukaan. Munankuoritee sisältää paljon kalsiumia, joka vahvistaa kasveja. Tämän seurauksena kasveilla on enemmän lehtiä, paksummat varret ja ne ovat terveempiä.

Kahvi ja tee ovat hyödyllisiä vahvistamaan kasvejasi

Laita käytetyt teepussit tai mustat kahvipavut kulhoon ja sekoita veteen.Aseta tämä seos ilmatiiviiseen purkkiin ja kastele kasvit kerran kuukaudessa.Tämä auttaa antamaan lehdille kirkkaan vihreän värin.Voit käyttää myös käytettyjä kahvinporoja. Teen tai mustan kahvin lehdet sisältävät typpeä, joka edistää lehtien ja varsien kasvua..

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit