KotiKeittiö ja ruokailutilaPaljon enemmän kuin sisustustrendi: nämä 9 skandinaavista keittiötä ovat kauniin ajattomia

Paljon enemmän kuin sisustustrendi: nämä 9 skandinaavista keittiötä ovat kauniin ajattomia

Trendikäs New Yorkista idylliseen Sydneyyn, skandinaavisesta lookista on tullut todellinen vientihitti, ja se on suosittu kaukana Skandinavian ulkopuolella.

Suoraviivainen tyyli sopii erityisen hyvin keittiöön. Vaikka painopiste on minimalismissa ja toimivuudessa, käytetyt luonnonmateriaalit, kuten puu, rottinki tai pellava, sekä hillitty valkoisen, harmaan ja beigen väripaletti luovat automaattisesti kodikkaan tunnelman. Voit tietysti käyttää myös muita materiaalit, leikkisät kuviot ja jopa kirkkaat pastellit tai pohjasävyt, kunhan keskitytään olennaiseen. Miten erilaiselta Scandi-tyyliset keittiöt voivat näyttää 9 erityisen inspiroivan mallin avulla

1.Valolla ja rakkaudella – näin moderni, avoin ja kodikas keittiö toimii

Miksi piilottaa arjen ruokailuvälineet, jos käytät niitä joka päivä? Valoisat huoneet, joissa on huonekaluja, mattoja ja taideteoksia, jättävät erityisen vaikutelman. Tällä menetelmällä saat sekoituksen toimivia teollisia ja klassisia maalaistyylisiä keittiöitä, joissa tammesta ja marmorista valmistetut avoimet hyllyt luovat sävyn. Ne eivät vain tarjoa tilaa kupeille ja kulhoille, vaan myös esittelevät taideteoksia kauniisti.

2.Parhaat juhlat päättyvät tähän keittiöön!

Seurustelu voisi olla tämän keittiön motto.Tämä asunto, matkaparin asuinpaikka, on täydellinen paikka juhliin, sillä yksittäiset huoneet voidaan erottaa huomaamattomasti muista – yksi tilava huone, johon kuuluu keittiö, ruokailutila ja olohuone.

Vaalea tammiparkettilattia on kaikkialla, ja harmoniset värit ja materiaalit hämärtävät kolmen alueen välisiä rajoja.

Ja itse keittiökalusteessa yhdistyvät myös elementit, jotka ovat muuten yleensä selkeästi rajattuja: työtaso, takaseinä ja avohyllyjen ristikko (jatkoa alakaappien etuosassa) on tehty samasta harmaavalkoisesta terratsosta.Tämän suuren avoimen säilytystilan vuoksi ei ole yllättävää, että arkkitehti valitsi myös astiat.

3.Ajaton! Skandinaavinen keittiö kolmelta sukupolvelta

Menetkö takaisin vanhempiesi kotiin? Miksei, jos siihen liittyy upeita muistoja, kuten tämä keltatiilinen huvila vuodelta 1868. Tänään, kuten silloin, keittiö on talon sydän.Perinteinen ammattitaito yhdistyy selkeään, ajattomaan estetiikkaan, joka – ja tämä on kohokohta – ei vaikuta ankaralta rohkean värisävyn ansiosta. Käytetty puu ei ole vain kestävää, vaan myös kestävää, joten keittiö, kuten talo, voi siirtyä ajan myötä seuraavalle sukupolvelle.

4.Puu, hygge ja keraaminen coup de grace

Pystysuoraan aseteltujen seladonväristen keraamisten laattojen kohokuvio antaa takaseinään uuden ulottuvuuden ja peittää myös hupun taitavasti. Hienot värit antavat huoneeseen raikkaan ja kevyen tunnelman ja harmonisoituvat kaapien lakatun tammen ja vaaleiden lattialautojen kanssa. Hienostunut muotoilu ja vintage-kappaleet lisäävät talon lämpöä ja viihtyisyyttä.

5.Skandinaavinen ilme näyttää ylelliseltä: tämä uudistettu keittiö yhdistää alumiinin vintagein

Keskity jännittäviin kontrasteihin, kun remontoit asuntosi.

Kun valitset keittiötä, valitse kiinteiden ja ultramodernien elementtien yhdistelmä.

Kahvattomassa muotoilussa tyylikäs teollisuusnäköinen alumiini, katseenvangitsija marmori ja tumma puu yhdistyvät tyylikkäästi. Yläkaappien puuttuminen tekee keittiöstä ja saaresta enemmän huonekaluja ja siten visuaalisesti paremmin integroitua olohuoneeseen. Tämä suunnitelma korostaa myös asunnon ilmavaa, modernia tunnelmaa menettämättä rakennuksen historiallista luonnetta.

6.Tässä vaaleansinisessä keittiössä yhdistyvät paitsi kaksi tyyliaikakautta, myös arkkitehdin ja omistajan intohimo

60-luvun tyylin ja modernien trendien yhdistäminen saman katon alle tai yhteen taloon näyttää ensi silmäyksellä vaikeammalta kuin se onkaan. Puhumme lämpimistä beigeistä ja värikkäistä pastellisävyistä, kuten pinkistä, lilasta ja sinisestä.Valitse maalaamiseen vaaleansininen lasite.

Pienet laatat, jotka kehystävät visuaalisesti yhden puisen keittiön ja erottavat sen muusta huoneesta, ovat myös samaa sävyä.

Pieni keittoalue tuo siis sadepäivinäkin mieleen muistot aurinkoisista merenrantapäivistä tai viimeisestä aaltomatkasta ja jopa täyttää ympäröivät huoneet raikkaalla tuulella.

7.Vaneri kesäkeittiö: paljon valoa ja vielä enemmän säilytystilaa

Se, että tämän vanerikeittiön linja on itse asiassa vain muutaman sentin mittainen, käy selväksi vasta toisella silmäyksellä.

Käyttämällä samaa koivuvaneria lattiaan, seiniin ja jopa kattoon, keittiö itse sulautuu lähes saumattomasti muuhun huoneeseen ja näyttää siksi paljon suuremmalta kuin se todellisuudessa on.

Silti jääkaapille, pesualtaalle ja pienelle työalueelle kattoikkunan alla on runsaasti tilaa.Säilytystilaa on myös runsaasti kaappien ansiosta. Varsinainen ruoanlaitto, tai pikemminkin grillaaminen, tapahtuu kesäkeittiössä, koska kesälomalla haluaa joka tapauksessa viettää jokaisen vapaan minuutin ulkona.

8.Askel askeleelta! Täällä portaat kulkevat keittiön keskeltä – vai onko se toisinpäin?

Valitse vaalea koivu ja raikkaat pastellisävyt. Molemmat toiveet voidaan toteuttaa, ja niin alakerran keittiöön tulee koivuiset julkisivut, jauheenvärinen vahabetoniportaikko ja iso mintunvihreä kaappi , jossa on mm. jääkaappi. asiat.Orgaanisen muotoiset astiat ja maljakot sekä puusta ja savesta valmistetut keittiövälineet luovat harmonisen yhdistelmän skandinaavisia ja välimerellisiä sisustuselementtejä avokeittiö viereisen olohuoneen kanssa.

9.Työskentely auringonvalossa: tämä keltainen keittiö antaa auringon paistaa myös sateisina päivinä

Keittiö, joka täydellisen remontin ansiosta saa ajattoman ilmeen menettämättä alkuperäistä viehätysvoimaansa ja historiallista luonnettaan.

Viktoriaanisen talon alkuperäistä värimaailmaa hyödyntäen saat viihtyisän ruokakomerokeittiön.

Kirkaskeltaisen sävyn ansiosta huone on valaistu , mutta mieli kaksirivisestä järjestelystään huolimatta ei muistuta ollenkaan pientä kapeaa laivan keittiötä.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit