KotiVinkkejä kotiinLaita se vessanpönttöön yöksi, ja aamulla se on kuin uusi, kirkkaan valkoinen

Laita se vessanpönttöön yöksi, ja aamulla se on kuin uusi, kirkkaan valkoinen

Wc-kulhon säännöllinen puhdistaminen on luultavasti rutiininomainen osa kotisi siivousrutiineja.

Joskus se ei kuitenkaan välttämättä riitä (etenkään vanhemmissa wc:ssä) Sen sijaan, että jumiudut aikaa vievään puhdistukseen, luota hyväksi todettuihin ratkaisuihin.Jos et ole varma, millä puhdistaa kalkkikivi ja keltaiset tahrat, se on helppoa. Murskaa se vain ja kaada se vessanpönttöön.

Miten puhdistat vessasi?

Puhutaan niin paljon kotiemme säännöllisestä siivoamisesta, jotta meidän olisi helpompi pitää asiat siistinä, mutta yksi huone talossa likaantuu paljon nopeammin kuin haluaisimme. Kylpyhuoneen voi tietysti puhdistaa monella eri tavalla. Mutta vessanpönttökaukalo on ehdottomasti yksi kylpyhuoneen vaikeimmin puhdistettavista kohteista.onko olemassa helppo tapa puhdistaa vessanpönttökaukalo? Kävi ilmi, että sellainen on olemassa. Astianpesukonetabletti voi ratkaista kaikki kalkkiongelmamme ja keltaiset saostumat. Kuinka sitä käytetään

Kuinka käyttää astianpesukonetablettia kylpyhuoneessa

Astianpesukonetabletit ovat tunnettuja puhdistusominaisuuksistaan, mutta miten niitä käytetään wc-altaan puhdistamiseen? Mikään ei ole sen yksinkertaisempaa.

Murskaat ne yksinkertaisesti, pudotat ne vessanpönttöön ja odotat, että ne liukenevat.

Jos haluat tehostaa vaikutusta hieman, voit kaataa päälle kiehuvaa vettä, mutta tässä kannattaa olla varovainen.Muista tehdä tämä menetelmä vessanpöntön kulhon puhdistamiseksi illalla. Kun heräät aamulla, hankaa vain vessanpönttö ja olet valmis.

Käytä astianpesukonetabletteja

Kuka sanoo, että vessanpöntön kulhon puhdistaminen on vain vessanpöntön kulhon sisäpuolen hankaamista? Jos kotikonstit toimivat niin hyvin, miksi et käyttäisi niitä myös wc-istuimeen?

Suihkuta siihen etikkaa, ripottele puolen tunnin kuluttua ruokasoodaa tahrojen päälle ja suihkuta taas etikkaa istuimelle.

Tulet olemaan järkyttynyt siitä, että kun olet pyyhkinyt kellastuneet tahrat rätillä, ne katoavat ja wc-istuimesi näyttää taas kuin uudelta.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit