KotiTuholaistorjuntaPäästä eroon kärpäsistä asunnossa: tämä kotihoito on kaikkien taskussa

Päästä eroon kärpäsistä asunnossa: tämä kotihoito on kaikkien taskussa

Kärpäset eivät ole vain ärsyttäviä, vaan ne voivat olla myös terveysriski kotona.

Niitä on usein mahdotonta karkottaa. Yksinkertaisella hakkeroinnilla pääset kuitenkin lopullisesti eroon häiriköistä. Hyönteisten surina on erityisen ärsyttävää kesällä: Istu vain pöytään, kun kutsumattomat hyönteiset surisevat ympärillä ja asettuvat ruoan päälle.Huonekärpäset ovat riesa sisätiloissa, puutarhassa tai terassilla.Hyönteiset voivat myös levittää bakteereja, sillä ne levittävät likaa ja ulosteita minne tahansa ne laskeutuvatkin. Seuraavan elämänohjeen pitäisi auttaa torjumaan niitä.

Jokaisen taskussa: Tällä tempulla pääset eroon kärpäsistä

Erityisellä kotikonstein voit taata, että ympärilläsi pörräävät kotikärpäset katoavat hetkessä.

Plussaa: Kaikilla on se taskussaan, tai tarkemmin sanottuna lompakossaan.

On olemassa yksinkertainen tapa päästä eroon kärpäsistä talossa: ota lasipurkki tai pakastepussi ja laita siihen kuparikolikoita Kaada siihen sitten vettä ja aseta lasi pöydälle tai ripusta pakastepussi parvekkeen, terassin tai avoimen ikkunan läheisyyteen

Kärpäset välttelevät kuparin väriä

Mikä on tämän oudon ilmiön syy, ei ole vielä lopullisesti selvitetty.Kärpästen pitäisi kuitenkin luonnostaan välttää vettä ja kuparin väriä.

Lisäksi veden heijastuksilla yhdistettynä kolikoihin pitäisi olla kärpäsiä karkottava vaikutus.

On mahdollista, että vesi ja kolikot luovat myös prismaattisen efektin, joka karkottaa tehokkaasti kärpäsiä

Näin voit ehkäistä kärpästuhoja

Ensinnäkin, jotta kärpäset eivät asettuisi kotiisi, sinun on oltava askeleen edellä hyönteisiä.

Siivoa aina tähteet ja vie roskat säännöllisesti ulos.Likaiset lautaset tai puoliksi tyhjät lasit kutsuvat myös kärpäsiä tekemään olonsa mukavaksi.

Kärpässuojat ovat myös hyväksi havaittu, mutta silti käytännöllinen ratkaisu. Ne voidaan kiinnittää parvekkeen oviin tai ikkunoihin ja ne estävät ei-toivotut häiriköt.

Emilia
Emilia
Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Suosituimmat

Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

Viimeaikaiset kommentit