KotiTuholaistorjuntaKärpästen puoli: klooritemppu pitää ne poissa kotoa

Kärpästen puoli: klooritemppu pitää ne poissa kotoa

Kärpäsiä houkuttelevat yhdistelmä hajoamista, sokerista ruokaa sekä lämpöä ja kosteutta

Olet varmasti myös väsynyt tai kyllästynyt näkemään ja kuuntelemaan kärpäsiä kaikkialla kotonasi; Sinun pitäisi kuitenkin tietää, että on olemassa erehtymätön temppu, joka auttaa sinua poistamaan ne lopullisesti.Parasta on, että tarvitset vain tuotteen, joka sinulla todennäköisesti on kotonasi: kloori. Kun luet sitä, kloori ei ainoastaan ​​auta sinua valkaisemaan vaatteitasi tai desinfioimaan tiloja, vaan se on myös paras liittolaisesi, kun pidät lentää pois kodistasi.

Mitä voimme heittää pois, jotta kärpäset lähtisivät?

Kärpäset houkuttelevat hajoavan lihan, hedelmien ja vihannesten hajuja.Myös kotitalousjätteet ja avoimet jäteastiat houkuttelevat näitä hyönteisiä. Siksi hyvän hygienian ylläpitäminen, roskasäiliöiden sulkeminen ja ruoan altistumisen vähentäminen voivat auttaa minimoimaan kärpästen houkuttelemisen kotona ja lähialueilla. Jos kuitenkin huomaat, että muistiinpanot eivät älä lähde, sinun pitäisi tietää, että on olemassa klooritemppu, joka auttaa sinua pääsemään niistä eroon. Lattiat tulee pestä vain usein vedellä ja klooria suositellaan, koska kemikaali karkottaa näitä hyönteisiä, sanoo National Council of Humanities. , Tieteet ja teknologiat (Conahcyt).

’Voimme myös puhdistaa ja desinfioida keittiön valmistuspöydän klooratulla vedellä ennen ja jälkeen ruoanlaittoa tai nauttimista’, hän selittää.

Mikä on kärpästen tuoksu?

Natran Green Pest Controlin, kaasutus- ja tuholaistorjuntayhtiön mukaan kärpäsiä karkoittavat hajut ovat:

  • Laakerinlehdet: Kärpästen lisäksi sen aromin tiedetään pitävän loitolla myös muut tuholaiset, kuten hiiret.
  • Citronella: voit kasvattaa cyttronella-kasveja ja hieroa lehtiä käsiesi välissä vapauttaaksesi sen aromin.
  • Eukalyptus: se on toinen rauhoittava ja virkistävä aromi, joka ajaa kärpäset pois.
  • Laventeli: on yrtti, jolla on mukava ja rauhoittava tuoksu, jota lentää vihaa.Voit istuttaa sen puutarhaan, ripustaa kuivia laventelipässiä taloon tai levittää eteeristä öljyä.
  • Sitruunayrtti: käytä sitruunaöljyä tai yritä kasvattaa tuore kasvi puutarhassasi.
  • Seuraa ryhmäkaavaa X.

    Emilia
    Emilia
    Kirjoitan intohimoisesti hääpuvuista ja niiden lumovoimasta. Minun tavoitteeni on auttaa jokaista morsianta löytämään unelmiensa puvun, joka heijastaa hänen ainutlaatuista tyyliään ja persoonaansa. Seuraa artikkelisarjaani saadaksesi vinkkejä, inspiraatiota ja uusimpia trendejä häämuodissa.

    JÄTÄ VASTAUS

    Kirjoita kommenttisi!
    Kirjoita nimesi tähän

    Suosituimmat

    Voitele hana kynttilällä.Et osta enää kemikaaleja

    Kylpyhuonehanojen pitäminen puhtaina ja kiiltävinä on jokapäiväinen haaste monille ihmisille.Vaikka puhdistamme pinnat säännöllisesti, niille alkaa jonkin ajan kuluttua ilmestyä rumia tahroja vedestä ja...

    Viimeaikaiset kommentit